Бъди LIVE с Dnes.bg – Графа

Спечелете две двойни покани за концерта му на 27 ноември
Обновена: 19 ное 2018 12:29 | 14 ное 2018 10:18, Александър Попов
4
Бъди LIVE с Dnes.bg – Графа
Снимка: Монте Мюзик

На 27 и 28 ноември Графа ще представи новото си музикално шоу в зала 1 на НДК. Новата концепция за сцена, осветление и мултимедиа е разработена от екип от професионални сценографи, озвучители и осветители. Специално за шоуто са поръчани ново поколение мултимедиини конструкции от Италия, които зрителите на концерта ще видят вплетени в сценографията.

Репетициите за двата поредни концерта вече започнаха, а музикантите, с които Графа ще се появи на сцената, са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa. В програмата на концерта са включени актуалните му песни и най-големите му хитова. На сцената на НДК за първи път на живо ще бъде предсавен новия му сингъл "Огън".

Монте Мюзик и Dnes.bg ви дават възможност да спечелите две двойни покани за събитието на 27 ноември.

Условията на играта

До 10:00 часа на 21 ноември, сряда, трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу в анкетата.

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип, след което ще се свържем за подробностите за получаването на билетите.

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Участвайки в играта вие се съгласявате с условията за поверителност, които можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: концертндкграфа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Хахахха преди 5 години
До ПрофесорТова недоразумение да работи за просперитета на България? Не се излагай! Заради музикалната инсуфициентност на такива псевдо музиканти се роди чалгата в страната ни.
3
0
 
11
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Няма нужда от халтурите на този бездарник. Само след два дни има страхотен фестивал в Букурещ със стойностно съвременно изкуство и разпродадени билети.
2
13
 
0
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Докато някои безделници и не удовлетворени сексуално жени крещят по улиците има и такива като Графа които работят за просперитета на България.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема нужда!