Кои наши читатели ще гледат на живо Графа?

Вижте победителите от Бъди LIVE с Dnes.bg – Графа
21 ное 2018 10:07, Александър Попов
11
Кои наши читатели ще гледат на живо Графа?

На 27 и 28 ноември Владимир Ампов - Графа ще представи новото си музикално шоу в зала 1 на НДК. Новата концепция за сцена, осветление и мултимедиа е разработена от екип от професионални сценографи, озвучители и осветители. Специално за шоуто са поръчани ново поколение мултимедиини конструкции от Италия, които зрителите на концерта ще видят вплетени в сценографията.

С него на сцената ще бъдат Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa. В програмата на концерта са включени актуалните му песни и най-големите му хитове.

Монте Мюзик и Dnes.bg ви дадоха възможност да спечелите две двойни покани за събитието на 27 ноември. Правилен отговор са дали 674-ма наши читатели. На томболен принцип бяха изтеглени и печелившите:

Богомила Сепетлиева 
Лозан Георгиев


Редакцията ще се свърже с победителите, а на останалите благодарим за участието и късмет в следващите ни игри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Радвам се, че не съм от печелившите на томболата..
5
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Аз помня една "давам всичко за теб" *** тогава беше млад мисля ,иначе родителите му пяха по митинги в първите години на демокрацията.
4
0
 
14
 
! Отговори
Узун Мюмюн Помак преди 5 години
Тоя, ако не беше баща му да го лансира в миналото, когато беше радиоводещ в националното радио, никой нямаше да го познава..! Ако ми дадът едни 2000 евро, ще се замисля да му ходя на концерт.....?!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да помни някоя "песен" на измисления "граф"? Да си е купил негов диск? Да знае откъде му идват парите, пък и какво изобщо трябва да ме интересува това? Старите композитори измряха, а нови няма - или се лансират посредствени ***, или пък такива като "графа" не правят разлика между истинска музика и върха на носа си.Единственото хубаво му е, че не пее чалга - е, това достатъчно ли е, за да трая насила поредната посредственост?
2
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Мандарини, мандарини...
1
0
 
11
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Бабе Пена ще гледа Графа. Къде да се запиша? A през терасата колко трябва да хвърля?