Графа, два концерта и едно различно шоу

Певецът представя нови песни и сценични решения от Италия
24 ное 2018 10:37, Александър Попов
0
Графа, два концерта и едно различно шоу
Снимка: Монте Мюзик

Графа представя ново музикално шоу в два поредни дни в НДК. Певецът, известен с това, че всеки негов следващ концерт надгражда предишния, отново ще ни изненада. Сценичните решения за сцената на зала 1 идват от Италия, а от няколко месеца екипът на Жокер Медиа Рентъл разработва визията на концертите спрямо параметрите на НДК. Графа лично заснема част от кадрите за шоуто и ги предоставя на New Generation Arts, които отговарят за мултимедията.

За музикалната част разчита на Борислав Бояджиев – DJ Борче, Красимир Тодоров, Мирослав Иванов, Александър Обретенов, Венцислав Тифонов, Васил Крумов и трио ЛаТиДа. Освен обновени, свежи версии на хитовете му, в програмата са включени новите „Огън“, „Квартални джентълмени“, „Надежда“ както и версия на написаното от него за Мерия Илиева парче „Идваш към мен“.

Както обикновено от екипа на Графа не разкриват всички детайли по концерта, за да не развалят ефекта на изненадата. От Монте Мюзик напомнят на феновете, че билетите за първата дата 27 ноември са почти изчерпани, все още има места за втория концерт на 28 ноември, цените са от 20 до 80 лв. и са налични в мрежата на Ивентим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: графа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари