Сбъдната мечта: Графа и феновете в една музикална прегръдка

За втория му концерт днес има ограничена бройка билети
28 ное 2018 14:07, Александър Попов
2
Сбъдната мечта: Графа и феновете в една музикална прегръдка
Снимка: Нели Куртева

Графа и музикантите му изправиха на крака хиляди фенове в НДК на първия от два поредни концерта в зала 1 на НДК. Днес предстои вторият, за който все още могат да се намерят ограничено количество билети.   

Перфектен звук и визуални ефекти допълниха мащаба на шоуто, мултимедийните екрани съчетаваха близки кадри на Графа и музикантите със специално подготвени видеа към всяка от песните. 

Концепцията за осветление и сценография беше завладяваща, а във втората част на музикалното шоу беше допълнена от лазери, които промениха изцяло визията на залата.

Още в първите 15 минути на шоуто певецът предизвика феновете да се откажат от удобството на столовете в залата и да се приближат към сцената и те с готовност го направиха. И два часа създадоха една връзка и близост, която е мечта за всеки изпълнител.

Тази вечер в това специално преживяване ще се включат други фенове. За концерта му на 28 ноември все още има малко билети, които се продават в мрежата на Ивентим, включително на касата им в билетния център на НДК. Цените са от 30 и 40 лв. За децата до 7 години входът с придружител е безплатен, а за тези до 14 г. ще влизат на половин цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Феновете" :)]))