Жилищният кредит на Alpha Bank е разработен специално след проучване на нуждите на хората

"Перфекто" предлага най-дългия срок с фиксиран лихвен процент
Спонсорирано съдържание | Обновена: 21 дек 2012 09:44 | 21 дек 2012 09:39,
Жилищният кредит на Alpha Bank е разработен специално след проучване на нуждите на хората
Снимка: Alpha Bank

Alpha жилищен кредит „Перфекто” е продукт без аналог на ипотечния пазар у нас, защото предлага най-дългия срок с фиксиран лихвен процент, като клиентът може да избира между 4 периода с фиксирана лихва - 3, 5, 7 или 10 години.

Решението за създаване на този продукт идва след мащабно количествено и качествено изследване, което Alpha Bank България провежда в началото на 2011 година и което обхваща 7 големи града в България. Целта му е да проучи нагласите на потребителите към жилищните кредити, техните предпочитания, основни страхове и пречки, както и какви са параметрите на ‘идеалният’ според тях жилищен кредит. 

Като се има предвид колко важен момент за всеки човек е изборът на собствено жилище и най-подходящият за него кредит, Alpha Bank България отговоря на нуждите на клиентите, като им дава точно това, което търсят – сигурност, стабилност, предвидимост на бъдещите плащания, коректност в текстовете и възможност сами да изберат най-подходящата за тях опция.

Лихвеният процент може да се фиксира за 3, 5, 7 или 10 години като след изтичане на първоначалния срок той се образува напълно прозрачно, като е обвързан с пазарния индекс 3M EURIBOR.

Информацията за нивото му е достъпна във всеки един момент и не се определя от банката. Смисълът на „Перфекто” е да предостави напълно прозрачни условия и да осигури максимална сигурност и спокойствие в живота на човек, който се е решил на такава дългосрочна и отговорна инвестиция, като закупуване на жилище.

Сред преференции на “Перфекто” е и освобождаване от такси за кандидатстване и одобрение, както и от такса за предсрочно погасяване.

За улеснение на потребителите, всеки може да получи професионална консултация за Alpha жилищен кредит Perfecto както и всички други видове кредити на онлайн платформата www.loanadvisor.eu. Интерактивният кредитен съветник – Personal Loan Advisor, създаден с цел да съветва на достъпен език потребителите в онлайн пространството наскоро безапелационно спечели една златна и една бронзова награда от престижните международни награди Stevie Awards..
 


Още по темата: Alpha Bankжилищен кредит
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации