Legion Run започва на 26 юли 2014 в София

Пълзене в кал под бодлива тел и скачане над огън са само част от качващите адреналина препятствия
Спонсорирано съдържание | 3 юли 2014 14:55, Екип на Dnes.bg
Legion Run започва на 26 юли 2014 в София
Снимка: Legion Run

Пълзене в кал под бодлива тел и скачане над огън са само част от качващите адреналина препятствия, които Legion Run ще осигури на всички участнци в събитието на 26 юли 2014 г. Legion Run е събитие с несъстезателен характер, в което участници преминават през 15 различни по трудност препятствия с кал, огън, ледена вода и бодлива тел.  Събитието  предизвиква всички активни и физически здрави хора, които могат да участват индивидуално или в отбор и да  се изправят пред изключително трудни, но преодолими препятствия в съчетание с много положителна емоция и екипна подкрепа.

Събитието в България е третото от Европейското турне на Legion Run, което започна през месец март в Кипър и ще посети още няколко страни от Централна и Източна Европа през лятото и есента на 2014 година. Над 3 милиона души са участвали в такива събития през последните три години в целия свят.

„Legion Run предлага нещо първично и освобождаващо за участниците. Това е несравнимо преживяване, както за тях, така и за зрителите”, каза Антонис Алексопулос – Директор Външни комуникации.

”Kомбинация от физически и психологически предизвикателства, неизбежна екипна подкрепа, съчетани с много музика, забавления, игри, храна и бира  - доказана печеливша формула за релакс и ние сме устремени да я постигнем през юли в София. Убедени сме, че Legion Run ще бъде един от топ 5-те дни в живота на тези които ще участват.”

Трасето с препятствия е над 5км и участниците могат да опитат своите възможности чрез скачане над огън, изкачване по високи стени, пълзене в кал под бодлива тел и преминаване през танк с ледена вода. На всеки 30 мин. ще стартират по 500 участника, като първото стартово време е в 10.00 ч., а последното в 15.30 ч. След приключване на физическите и психологически предизвикателства, участниците ще могат да релаксират с приятели, музика на живо, много бира, забавни игри и конкурси на територията на фестивала.

За да научите повече за Legion Run посетете www.legionrun.com/sofia или www.bg.legionrun.com.

В България събитието ще се осъществи благодарение на софтуерната компания TRADOLOGIC.

Медиен партньор на събитието е медийна група Investor.

Legion Run е нещо повече от състезание или събитие. Това е преживяване за цял живот. Всеки участва по различни причини, но всички завършват по един и същ начин – „променени”. Това не е състезание и единствената награда да спечелиш е Гордост. Legion Run е за изправяне пред личните предизвикателства и тръпката на това да докажеш на себе си, че можеш. Но преди всичко е свързано със забавление.


Още по темата: Legion Run
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации