"България Ер" пусна специално руско издание на сп. Go On Air

Причината е нестихващият поток от руски туристи, особено през лятото
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 юли 2014 10:58 | 9 юли 2014 10:58, Екип на Dnes.bg
"България Ер" пусна специално руско издание на сп. Go On Air
Снимка: Go On Air

Специално за летния сезон „България Ер” стартира за пръв път ново, руско издание на списанието Go On Air, като допълнение към вече съществуващото бордово списание The INFLIGHT Magazine.

То ще бъде едноезично, само на руски език, и ще се разпространява на борда на самолетите.

Причината за неговата поява е нестихващият поток от руски туристи, особено през летния сезон, които избират страната ни в отпускарските и топли месеци.

Руското списание Go On Air ще предостави богато и изчерпателно съдържание, с основен акцент върху туризма и вариантите за развлечения в България.

Списанието включва подбрана информация за историята, културата и забележителностите в страната ни, както и най-актуалните предложения за летни приключения.

Go On Air ще улесни всеки рускоговорящ посетител, посочвайки му нагледно – чрез интересни статии и местен фестивален календар, неизчерпаемите възможности за летен туризъм в България.

Go On Air – The Traveller`s Magazine e бордно списание на националния превозвач, без аналог на българския медиен пазар.

То предлага практична информация от първо лице за туристически и бизнес пътувания, с цел да даде полезни и проверени отговори, които да ви улеснят и превърнат вашето пътуване в истинска наслада.


Още по темата: руско изданиеGo On Air
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации