Без такси и комисиони за жилищен кредит "Вкъщи" от Alpha Bank България

Промоционалните условия са валидни до 16 януари 2015 г.
Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 сеп 2014 17:07 | 5 сеп 2014 17:07, Екип на Dnes.bg
Без такси и комисиони за жилищен кредит "Вкъщи" от Alpha Bank България
Снимка: Alpha Bank

Стартира активният бизнес сезон, в който планираме новите проекти и влизаме в работен режим. Време, в което подреждаме приоритетите си и правим планове за следващите месеци.

Вероятно на много хора им предстои да взимат важни решения, включително и такива в личен план, като например за закупуване или смяна на жилище. Едни от най-атрактивните условия за тези, които искат да закупят нов дом или да рефинансират съществуващ кредит, в момента предлагат жилищните кредити от Alpha Bank.

Alpha Жилищен кредит “Вкъщи” вече няма такси и комисиони – за кандидатстване и одобрение, за усвояване и управление, при предсрочно погасяване.

Лихвените проценти са на изключително ниски нива, стартиращи от 5.57% за кредити в лева и се формират от 3М SOFIBOR плюс надбавка, което прави жилищния кредит „Вкъщи” изключително конкурентен на пазара. Промоционалните условия по кредита са валидни до 16 януари 2015 година.

Всички клиенти могат да получат и допълнителна сигурност със застраховка на имота по програма “Alpha Защита на плащанията”, която покрива вноската по кредита при непредвидени обстоятелства.


Още по темата: Alpha Bank
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации