Коя е по-безвредната алтернатива на цигарите?

В Обединеното кралство създадоха е-цигара, която покрива всички стандарти за безопасност и качество
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 сеп 2014 22:11 | 30 сеп 2014 09:50, Екип на Dnes.bg
Коя е по-безвредната алтернатива на цигарите?

Електронните цигари набират популярност не само в България, но навсякъде по света. И при тях обаче е налице сериозният въпрос за качеството на продуктите и суровините. Различни производители на е-цигари непрекъснато публикуват резултати от научни изследвания, които доказват, че техните продукти са далеч по-безвредни от тютюневите. В същото време тече ожесточен дебат дали новите електронни устройства наистина вредят по-малко на здравето от традиционните цигари.  

Факт е обаче, че съществува огромна разлика между качеството на различните електронни цигари. Някои от тях, произведени в квартални гаражи от компании със съмнителна репутация и продавани с малки шишенца за доливане на течност, могат значително да ви навредят. Други, разработени по най-нови технологии, ще ви доставят същото удоволствие от никотина както обикновените цигари, но с далеч по-малко преки или косвени вреди върху организма.

Ето защо се провеждат много тестове, които да гарантират, че продуктите, които потребителите купуват, покриват определен минимум от стандарти за качество и безопасност.

В Обединеното кралство регулациите по отношение на електронните цигари са сред най-строгите в света. Всички продукти трябва да минат през сурови тестове от редица институции, преди да бъдат разрешени за продажба, а през 2016 г. е-цигарите ще бъдат класифицирани и като медицински продукт. Това означава, че е-цигарите на английските производители с доказано най-високо качество.

Една от водещите компании-производители на електронни цигари – E-Lites – присъства на английския пазар от 2007 г. В момента над 20 000 магазина на Острова предлагат нейните продукти. Можете да ги откриете и в България, в представителните магазини на марката в София. По данни на вносителя – „Алексеев Промоушънс“, около 5300 български потребители в страната ни вече са предпочели стартовите комплекти на E-Lites, а проучване сред тях показва, че 32% от тях са отхвърлили изцяло тютюневите цигари, за да ги заменят с по-безвредната им алтернатива.

Може би това е причината дори заклет пушач като популярния режисьор Андрей Слабаков да се съгласи да участва в рекламен клип на E-Lites, сниман наскоро.

Продуктите на E-Lites са резултат на обширна изследователска и развойна дейност, подпомагана с огромни инвестиции в разработване и изпитване. Целта е, разбира се, да се гарантира, че готовите електронни цигари покриват и най-високите стандарти, а в същото ереме осигуряват автентично и удовлетворително усещане от пушенето.
Най-новото поколение е-цигари на компанията се предлагат вече и на нашия пазар.

Електронните цигари на E-Lites са патентовани в глобален мащаб и са част от официално регистрирана международна търговска марка, с международно валидна гаранция на резервните компоненти. Производственото оборудване включва най-съвременни технологии, като по този начин се гарантира, че продуктите на E-Lites полагат стандарта в индустрията на електронното пушене.   

Ако и вие се чудите дали да не опитате да заместите тютюневите цигари с електронни, може би сега е моментът. Сега можете да се възползвате от специална цена за най-популярния стартов комплект – Е80 – в електронния магазин на E-Lites. За ваше улеснение компанията предлага и безплатна доставка до адрес за всички поръчки на стойност над 49,99 лв.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации