Удължават срока за регистрации в конкурса БГ сайт 2014

Уеб семинарът ще се проведе на 7 ноември
Спонсорирано съдържание | 2 окт 2014 11:55, Екип на Dnes.bg
0
Удължават срока за регистрации в конкурса БГ сайт 2014
Снимка: БГ сайт

Срокът за регистрациите на проекти в престижния конкурс БГ сайт 2014 е удължен до 15 октомври 2014 г. до 24 ч. Всички, които искат да регистрират проекта си, отговарящ на условията на конкурса, в желаната категория могат да го направят на адрес: http://bgsite.org/concurs/reg

Първенството по брой кандидати държат категориите Онлайн услуги, Кауза събитие общност, Корпоративен сайт.  Надпреварата ще е силна и в Електронна търговия, Млади уеб таланти и Институционален сайт. Отворени са също така и Медии, Кариери, Цялостно онлайн присъствие, Блог, Образование и наука и Култура и изкуство. Таксата за регистрация е 100 лв.

В Mobile влизат следните категории: Responsive/Адаптивни сайтове и Мобилни приложения. А за Кампании вътрешните категории са: Landing страница и Facebook App. Кандидатства се срещу такса от 120 лв. за проект в категория.

На 16 октомври 2014 ч. в 10.00 ч. започва гласуването на публика и жури за определянето на победителите в тазгодишното издание на конкурса.

Надпреварата в петнадесетото издание на БГ Сайт, която ще се проведе под мотото „Периферията в действие”, се очертава да бъде изключително оспорвана. Кои ще са най-добрите проекти, които ще получат почетните статуетки, изработени специално за конкурса от скулптора Иво Арнаудов, ще се разбере на 6 ноември 2014 г. 

Във всяка категория ще има само по една първа награда, която ще получи сайтът, събрал най-високи оценки от журито и от всички, гласували онлайн. Уеб семинарът ще се проведе на следващия ден – 7 ноември.

Спонсори: СуперХостинг.БГ, Innovation Starters Box
Медиа Партньори: bgmaps.com, mail.bg, broshura.bg, bgreklama.com. Socialevo.net, investor.bg, kaldata.com, httpool.com, predpreimach.com, netinfo.com
Партньор: Webit, BAIT, Българска Уеб Асоциация, JobTiger
 
За конкурса:

Уеб агеция ABC Design & Communication е инициатор на идеята и организатор на конкурса „БГ Сайт“ и Уебсеминара от 1999 г. От 2009 година организатор на конкурса е Фондация БГ Сайт. БГ Сайт е установена традиция, очаквано и важно събитие за дигиталната индустрия в България.


0
Още по темата: конкурснаградисайт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации