Кредисимо - №1 за онлайн кредити

Първото място е задължаваща отговорност
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 авг 2015 17:27 | 6 окт 2014 09:00, Екип на Dnes.bg
Кредисимо -  №1 за онлайн кредити
Снимка: Credissimo

Потребителският интерес възнаграждава новаторството! След 7 години на българския пазар Кредисимо се утвърди като структуроопределяща фирма в областта на онлайн кредитирането.

Многото иновативни решения в полза на потребителите спечелиха на credissimo тяхната лоялност. Съвсем закономерно екипът на credissimo.bg получи официално признание за своята лидерска позиция - според данни на един от най-популярните специализирани сайтове у нас за сравнение на бързи кредити 24pari.com Кредисимо е компанията, обект на най-голям интерес за онлайн кредитиране.

Признанието на стотици хиляди потребители, естествено, кара екипа на Кредисимо да се чувства горд и удовлетворен от работата си. Изключителната лоялност на клиентите е плод на старанието на служителите на Кредисимо, което те полагат, за да ги обслужат с разбиране, като им предложат кредитни продукти най-адекватните на техните потребности.

№1 в определен сегмент е голяма, задължаваща отговорност. Отговорност на водач, който задава критериите, отговорност, която мотивира екипа на Кредисимо да работи още по-усърдно, за да бъде още по-близо до очакванията на хората, когато имат спешно нужда от пари за непредвидени и неотложни разходи.

Присъщото на Кредисимо вникване в потребностите на потребителите дава увереност, че и занапред фирмата ще се стреми да предоставя най-добрите услуги в онлайн кредитирането.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации