Експертът в земеделието Агрион открива верига офиси в цялата страна

Компанията ще ни съветва как да печелим от нивите си
Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 окт 2014 10:14 | 13 окт 2014 16:07, Екип на Dnes.bg
Експертът в земеделието Агрион открива верига офиси в цялата страна
Снимка: Агрион

За първи път у нас българска компания, специализирана в управлението на земеделски активи, изгради верига офиси в цялата страна.

Дружеството е специализирано в покупко-продажбата и наемането на земеделска земя, съдейства при осъществяването на замени и предлага широк набор от търговски и юридически консултации, стана ясно на събитията.

Днес официално бяха представени офисите в София и в Пловдив.

„Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която собствениците да взимат решения какво да правят със земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност”, коментираха от Агрион целите си.

Освен това експертите ще съдействат и към кого собствениците да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н. 

Смятаме, че досега на пазара липсваше надежден партньор, който да работи заедно с клиентите и в техен интерес, като им предоставя актуална информация и им предлага конкретни решения, съобразени както с пазарната реалност, така и със спецификите на земята и нуждите на собственика. Затова се радваме, че можем да говорим на разбираем език със земеделеца и че вече в 21 търговски точки в страната всеки ще може да се възползва от опита и експертните ни познания, посочиха от Агрион.

Експертът в земеделието Агрион открива верига офиси в цялата страна

Коректност, експедитивност и отговорност са водещите ценности на компанията. Нейна основна задача е да работи за развитието на ефективно и модерно земеделие, което да подпомогне по-бедните региони в страната чрез създаване на висока заетост.   

„Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион за бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментираха от ръководството на компанията. 

Като най-големи проблеми пред родното земеделие посочиха силната раздробеност на парцелите и липсата на изградена модерна напоителна инфраструктура, като тези фактори усложняват и оскъпяват процеса на тяхното управление.

Затова Агрион си поставя за цел собственикът да получава справедлив доход, като се избере най-удачният вариант за неговия актив, а земята да се обработва.
 


Още по темата: Агрион
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации