Гласуването за емблематичните сгради на България се удължава

Инициативата е на Alpha Bank България
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 ное 2014 11:57 | 24 ное 2014 11:55, Екип на Dnes.bg
Гласуването за емблематичните сгради на България се удължава
Снимка: Alpha Bank България

Гласуването за "Емблематичните сгради на България" се удължава поради големия интерес към инициативата. Организатори на конкурса са Alpha Bank България и Градът Медиа Груп.

Всеки може да подкрепи своя фаворит измежду 12-те паметника на културата. Поради големия интерес срокът за гласуване на www.emblematichnitesgradi.com се удължава до 12.00 ч. на 10-и декември, съобщиха организаторите.

Сгради-паметници на културата от цялата страна очакват да бъдат подкрепени на сайта на инициативата, която към момента е събрала над 10 000 гласа. Интересен факт е, че за любимата си емблематична сграда са гласували хора не само от България, но и от САЩ, Германия, Великобритания, Гърция и други държави.

12-те емблематични сгради са представени по интерактивен и оригинален начин на сайта на инициативата и чрез специално създадено мобилно приложение. Там всеки може да разгледа техни снимки и 3D модели и да се запознае с любопитни факти от тяхната история.

Инициативата е част от дългогодишните традиции на Alpha Bank България да развива и подкрепя значими проекти, които имат принос към общото културно наследство и постижения на България.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации