Съкровище, в което ще се влюбите

Бижута с изкуството на Клод Моне от Freywille
Спонсорирано съдържание | 10 фев 2015 13:33, Екип на Dnes.bg

Снимка: FREYWILLE

С подарък от FREYWILLE всеки ден може да е Ден на влюбените!

Очаровайте Вашия любим човек с изящно бижу, изискан аромат и елегантен аксесоар, които изразяват артистичен характер и ефирна елегантност.

Романтика, която вдъхновява всички сетива – дизайнът „Orangerie“ е почит към френския импресионист Клод Моне и към красотата да живееш в хармония с природата.

Цветната творба е вдъхновена от тучните градини на Нормандия и възхвалява живота във всичките му аспекти, с богати цветове и весела атмосфера.

Разнообразието е вплетено в бижутата на FREYWILLE със силни и ярки нюанси на контрастни цветове.

18-каратовото злато и ръчно поставените искрящи диаманти превръщат всяко бижу в съкровище, съчетаващо в себе си едновременно ювелирно майсторство и изкуство.


Огърлицата е съставена от многобройни тънки нишки, създаващи здрава основа за красивия медальон, а връзката между двата компонента е изцяло инкрустирана с диаманти.

Специален акцент е поставен върху червените и оранжеви хризантеми – любимите цветя на Клод Моне.

„Orangerie“ е посветено на най-известните творби на художника – картините с водни линии. Мотивът пресъздава умело атмосферата на Живерни, миризмата на цветята, топлината на слънцето и нежния бриз на Нормандия – всичко това, обединено в бижутата.

Можете да видите всички предложения за Деня на влюбените и колекцията в почит на Клод Моне тук.


Още по темата: FREYWILLE
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации