Мартин Цанов: Бизпортал се превръща в отправна точка за бизнеса в България

Бизпортал е абсолютно безплатна и общодостъпна платформа
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 фев 2015 09:39 | 23 фев 2015 09:39, Екип на Dnes.bg
Мартин Цанов: Бизпортал се превръща в отправна точка за бизнеса в България
Снимка: Бизпортал

Мартин Цанов е завършил магистратура в London School of Economics, Англия и бакалавър в Whittier College, САЩ.

Работил е като експерт пазарни проучвания за бутикова инвестиционна банка Лондон, след което има близо три години стаж като анализатор в Центърa за изследване на демокрацията и др.

В момeнта като съосновател на Bizportal ръководи информационните и консултанстките услуги на компанията. Г-н Цанов отговаря за пазарните проучвания и докладите за пазарна приложимост, ежемесечни отчети за обществени поръчки и европейски проекти, както и за онлай платформата на Бизпортал за корпоративни търгове.

Г-н Цанов, представете ни накратко информационния портал Бизпортал?

Бизпортал е информационна платформа, която има за цел да създаде обща онлайн среда за развитие на всички икономически субекти – малки, средни и по-големи предприятия. Чрез иновативни софтуерни решения се стремим да предложим на бизнеса нови възможности за развитие, като това се случва максимално достъпно, бързо и лесно.

Кои са основните услуги, от които бизнеса може да се възползва?

Бизпортал е абсолютно безплатна и общодостъпна платформа, която в момента обединява в себе си 3 основни компонента: ежедневно онлайн известяване за всички актуални и вече възложени обществени поръчки от България и цяла Европа, система за управление и участие в корпоративни търгове и актуална база данни със селектирани международни търговци и дистрибутори от всички сектори на икономиката. Порталът търпи ежедневно развитие и се превръща в отправна точка за бизнеса в България. В допълнение на информационните услуги предлагаме и консултантски решения, които се радват на много силен интерес.

Какви в най-общи линии са тези консултантски услуги?

Основно това са осигуряване на бази данни с потенциални клиенти и партньори плюс проучвания за доставчици. Разполагаме с база данни с пълна информация за над 30 милиона компании от цяла Европа, както и близо 25 милиона фирми от САЩ и Канада. В тези бази данни е включена информация за контакт, финансови показатели, сектор на икономическа дейност и други. Като финален резултат предоставяме на нашите клиенти специфично и детайлно разработени списъци с релевантните за тях компании според техните информационни и търговски нужди като това биха могли да бъдат производители, дистрибутори, големи търговски вериги или доставчици на специфични стоки от цяла Европа и Северна Америка (включително Русия и Турция).  Същевременно изпълняваме и проекти за първични пазарни проучвания, но изцяло и само с B2B насоченост. Услугите ни са без паралел в България особено по отношение на обхват, качество и иновативност.

Да се разбира ли, че информацията,която предлагате е изцяло насочена към фирми,които се интересуват от международна търговия?

Наистина нашите бази данни могат да бъдат използвани за максимално бърз излаз на международните пазари. Цялостните ни услуги обаче са насочени към всякакъв тип фирми - както производствени, така и фирми в сферата на услугите, тъй като осигуряваме информация за доставчици, както и цялостни пазарни проучвания за извличане на актуални тенденции и проучвания на различни пазарни ниши.

Кои са основните ползи за бизнеса от използването на вашите информационни и консултантски услуги?

Доставяне на пазарна информация за реални бизнес възможности в изключително кратки срокове и в мащаб и с дълбочина без паралел в България и региона. Вижте повече на www.bizportal.bg
 


Още по темата: Бизпортал
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации