FLIRT Vodka обещава забавление на TOP 100 DJs World Tour

Най-слушаните диджеи се събират в София на 27 февруари
Спонсорирано съдържание | 26 фев 2015 16:24, Екип на Dnes.bg
FLIRT Vodka обещава забавление на TOP 100 DJs World Tour

Най-слушаните диджеи за изминалата 2014 година според класацията DJ MAG TOP 100 се събират в София на 27 февруари 2015.

Партито на годината, както го описват познавачите, се провежда с любезната подкрепа на водка FLIRT. За първи път на една сцена и в едно шоу ще присъстват имена като HARDWELL, FEDDE LE GRAND, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO.

Без подгряващи артисти шоуто стартира точно в 21:00 вечерта и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента в България. Партито започва в  21:00 в зала Арена Армеец. Хедлайнерът на музикалното шоу HARDWELL за втора поредна година бе отличен като диджей номер 1 в класацията на DJ MAG Top100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света).

FLIRT е една от малкото водки в света, произвеждани по новата за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация тя гарантира идеално чиста водка с мек вкус.

Парти водката на България гарантира изключително забавление в най-чиста форма за всички фенове на електронната музика. Така един висококачествен продукт показва, че успешно може да си партнира със световноизвестни диджеи, за да се случи едно наистина уникално шоу за ценителите на електронната музика. За най-големите купонджии на партито ще има шотове, а през цялата вечер барът на водка FLIRT ще е отворен.

Специално за най-големите почитатели на HARDWELL и компания, FLIRT даде възможност чрез специална игра на Facebook страницата на бранда двама късметлии, които отговорят правилно на въпроса “Кои DJ са в lineup на TOP 100 DJs World Tour - SOFIA edition?” да получат безплатни пропуски за шоуто.
 


Още по темата: водкадиджеиFLIRTDJ MAG TOP 100
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации