Куп награди за малките състезатели в турнира по хокей на лед "Крос Айс"

Първото място грабна "Славия", второто – НСА
Спонсорирано съдържание | 16 мар 2015 13:57, Екип на Dnes.bg
Куп награди за малките състезатели в турнира по хокей на лед "Крос Айс"
Снимка: Армеец

На 14 март 2015 г. в Зимен дворец на спорта се проведе турнир по хокей на лед „Крос Айс” за деца до 8 г. Събитието се организира за първа година от хокей клуб „Национална спортна академия”, с финансовата подкрепа на ЗАД „Армеец”.

В турнира взеха участие 7 отбора – ХК НСА, ХК НСА-2, СК „Ирбис-скейт”, ХК ЦСКА, СКХЛ „Славия”, ХК „Левски СФ” и СК „Левски”.

Първо място грабна „Славия”, второ – НСА, трето – малките състезатели от ХК ЦСКА, а на следващите места се класираха, съответно „Левски”, „Ирбис-скейт”, „Левски СФ” и НСА-2.

Купи имаше са всеки отбор и медали за всеки състезател, като от всеки отбор беше избран по един играч, който получи индивидуална награда за „Най-полезен състезател на обора си”. Всеки отбор изигра по 6 мача.

Турнирът беше открит от Румен Георгиев, изпълнителен директор на ЗАД „Армеец”, който беше официален гост на събитието, и от ректора на НСА „Васил Левски” доц. Пенчо Гешев. На закриването присъстваха доц. Пенчо Гешев и зам. министъра на спорта Калин Каменов – те връчиха купите, медалите и индивидуалните награди.
 


Още по темата: Хокей
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации