Бляскаво парти с Diners Club International First Lady и Fashion TV

Новата колекция "Diamonds 2015" бе представена на влиятелното събитие CEEDS by Webit
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 апр 2015 13:04 | 24 апр 2015 12:00, Екип на Dnes.bg
Бляскаво парти с Diners Club International First Lady и Fashion TV
Снимка: PR

Най-новaтa колекция на световните модни лидери – колекцията "Diamonds 2015" беше представена на бляскаво парти от Fashion TV в рамките на най-влиятелното събитие за маркетинг, реклама, технологии и стартъп - CEEDS by Webit.
 
Ексклузивното модно събитие бе част от инициативата на Diners Club International First Lady, която дава възможност на дамите, част от Клуба  на успелите жени в България, първи да се запознаят с най-новите и актуални тенденции от света на модата.

Сред светските личности и ценители на висшата мода, които уважиха с присъствието си събитието, бяха: най-добрата ни сноубордистка - Сани Жекова, доц. Малина Петкова, певицата Диана Дафова, топ-дизайнерката Мария Стоева, певицата Вера Шандел, Вяра Анкова, Дидие Щосел и много други.

”Diamonds 2015” потопи гостите в блясъка на златото и кристалите, екзотично преплетени с пищни форми и линии.

Колекцията на Fashion TV надскача и най-смелите очаквания на модните фенове - цветни мотиви, блясък и стил. Дизайнерите силно залагат на ексцентричното представяне и екзотичните манекенки с освободено поведение, разчупващо стереотипа за фешън шоу.

И всичко това e умело комбинирано с балет „Secret Garden Show” и DJ парти на Dian Solo от Deep Zone Project, които представиха и новия си сингъл, смело стъпил върху филмовия хит "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ". В късните часове на афтърпартитo за градуса на настроението се погрижи и DJ Vasquez.

За стилната атмосфера допринесе и изискано поднесеното шампанско, гарнирано с ягоди с фин шоколад и френски сладки изкушения.

Както винаги, Първите дами от „Дайнърс клуб България” и Fibank имаха възможността да се запознаят преди всички останали с новостите в модата и музикалния бизнес. Към Клуба на успелите жени се присъединиха и нови членове, които получиха покана на място.
 
Diners Club International First Lady е не просто кредитна карта, а фин и важен щрих към стила на всяка съвременна дама.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации