Спестете време и пари с Хермес Гифт

Компанията е водещ доставчик за рекламни сувенири у нас
Спонсорирано съдържание | Обновена: 13 май 2015 14:25 | 13 май 2015 10:35,
Спестете време и пари с Хермес Гифт

Хермес Гифт е водещ доставчик за рекламни сувенири в България. Фирмата поддържа на склад големи количества тениски, блузи поло, ватирани блузи, суичъри, якета, шапки и други.

Разполагаме с най-големия рекламен асортимент в Европа, предлагайки огромен избор от производители в Германия, Холандия, Чехия, Турция, Китай и др.

Наскоро фирмата разшири производствения си капацитет за ситопечат и вече разполага с:

1. 10 - цветен автоматичен карусел Хебекер(Германия), печатащо поле 50х70 см.
2. 8 - цветен автоматичен карусел Хебекер(Германия), печатащо поле 50х70 см.
3. 6 - цветен автоматичен карусел Ес Рок (Португалия), печатащо поле 35х50 см.
4. 2 бр. ръчни 6 – цветни карусели, печатащо поле 60х40 см.

Предлагаме също всички технологии за рекламна индивидуализация на предмети – тампонен печат, гравиране, сублимация, трансфер, дигитален печат върху текстил и др.

При нас можете да получите комплексно обслужване с печат и стока, спестявайки пари и време, защото сме затворили изцяло целия цикъл – стоките ни са на най-добри цени, складът ни е един от най-големите в България и няма технология за печат, която да не се прави в нашата печатница, а производствения ни капацитет е без аналог.

Освен това, разполагаме на склад с над 400 000 бр. тениски на цени без конкуренция на марката JHK и на друга водеща марка, директно от Бангладеш.

В момента тече нашата кампания по раздаване на безплатни каталози за рекламните агенции от европейските ни доставчици: МАКМА, МОБ, Страйкър, Инспириън, Реда и други.

Имаме голямо намаление на цените си по внос! Може да видите на нашия сайт - www.hermesgift.bg актуалните ни ценови листи.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации