Ръст в търсенето на земеделските земи в България

Zemedelski.com е начин за по-лесно и удобно публикуване и търсене на обяви от бранша
Спонсорирано съдържание | Обновена: 14 май 2015 10:53 | 14 май 2015 10:52, Екип на Dnes.bg
11
Ръст в търсенето на земеделските земи в България
Снимка: ПР

Над 400% ръст в търсенето на обяви и информация за продажба и изкупуване на земеделски земи в България отчита световната търсачка Google в последните шест месеца на 2014 г.

Увеличаването на търсенето и предлагането на земеделските земи и трайните насаждения, бе причината довела до  създаването на специализирания сайт с обяви за земеделски земи – zemedelski.com. Сайтът предоставя възможност за по-лесно и удобно публикуване и търсене на обяви от бранша.

Zemedelski.com разделя обявите в 4 различни категории – купува, продава, отдава под аренда и арендува земеделски земи.

Търсенето в сайта е разделено на два типа - добре познатото търсене по критерии, което в Zemedelski.com е най-детайлното за българския пазар и търсене върху карта. Вторият тип търсене е иновативното за България "търсене върху карта", чрез определяне на радиус в километри.  Това дава възможност на търсещите потребители да видят всички налични обяви в определената от тях област. Подобно търсене не е правено до този момент в сайт за земеделски земи.

Също така сайта предоставя и детайлно търсене на обяви сред 17 начина на трайно ползване.

Регистрацията в сайта е достъпна както за юридически и физически лица, така и за оценители на земеделски площи и арендатори. Всички юридически лица получават собствен профил в сайта, на който е видима цялата контактна информация за тях и всички публикувани обяви.

Скоро след стартирането на Zemedelski.com, бе заявено желание от агенции за посредничество при търговия със земеделски площи за осъществяване на техническа синхронизация, което бе уважено и към днешна дата синхронизацията на обявите със сайта е достъпна за всички агенции.

Като следващ етап от развитието на сайта, екипът е заложил предоставянето на информация за минималната, средната и максималната цени за земеделските земи във всички области, категории и начини на трайно ползване в реално време.

Земеделските земи в България вече имат нов, модерен и лесен за ползване портал.


11
Още по темата: обявиземиzemedelskicom
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До синеваЗащото и за земята, както и за другите активи се плаща данък. Тук данък не се плаща и разни спекуланти стискат някакви парцели, не ги обработват защото не плащат данъци и се надяват на чудо за високи цени на земята, забравяики, че хората придават стойност не природните ресурси. Справка бедна на ресурси Япония и пребогат на ресурси африкански континент.
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагат по три лева на метър за земеделска земя.Все едно купуват балатум от най евтиния.Вие луди ли сте господа купувачи.Евавайте си м.........Намерили сте черква да се кръстите.
5
3
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Тоя па, земя не се продавало.В целия свят я продават, само ние да си я кътаме,щото сме най-хитри и най-големите патриоти.Оправете си ценностите хора.За какво ви е земя, като децата ви са гладни или избягали на запад.На волен идиотските мантри не минават вече, само *** се връзват.
4
0
 
2
 
! Отговори
синева преди 8 години
Скоро гледах Тоскана /Италия/ от самолет. Прилича на красив пъзел - всичко засято и засадено. Нищо не пустее. /?!?!..../
3
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
земя не се продава не предавайте дядовците си
2
1
 
0
 
! Отговори
hasan agata преди 8 години
zastu ni pravite na budaliyi tuzi sayt ot koga enima ne znaete bg nivi zemi bg ga sa poznati i sa po aktivni zastu lajite naruda ili reklamirate
1
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Не я ли изкупиха вече тая земя?

Спонсорирани публикации