ПОК "Съгласие" отбеляза своята 20-годишнина със стилен коктейл и отбрани гости

Известни класически арии украсиха събитието
Спонсорирано съдържание | Обновена: 18 май 2015 11:16 | 18 май 2015 10:46, Екип на Dnes.bg
ПОК "Съгласие" отбеляза своята 20-годишнина със стилен коктейл и отбрани гости
Снимка: ПОК "Съгласие"

С много гости, специална музикална програма и изискан коктейл ПОК "Съгласие” отпразнува своя 20-годишен юбилей. Събитието се проведе на 15-ти май в "София Хотел Балкан” (бивш „Шератон”) в столицата.

Създадена на 9 май 1995 г., пенсионноосигурителната компания бележи непрекъснат подем в своята дейност. С двадесетгодишна традиция в допълнителното пенсионно осигуряване "Съгласие” си спечели имидж на дългогодишен и сигурен партньор в сферата на пенсионното осигуряване. Политиката, която води мениджърският екип, доказа своята правилна посока, като това се отрази и върху постигнатите от ПОК "Съгласие” АД резултати.

Компанията отчете кръглата годишнина с клиенти и партньори на своята марка. Юбилеят даде повод да се направи равносметка за непрестанното развитие. В своята реч главният изпълнителен директор на "Съгласие” Милен Марков отбеляза изминалите две десетилетия като 20 години внимание към предлаганите пенсионни продукти и грижа към осигурените лица.

Програмата за вечерта включваше още изпълнения на тримата талантливи тенори – Георги Петров, Веселин Вачев и Борис Луков, които изпълниха за гостите на събитието някои от най-известните класически арии и евъргийни. Юбилеят продължи до късно с много изненади, наздравици и пожелания за нови успешни сътрудничества и бъдещи успехи.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации