Huawei представи своя флагман при смартфоните P8

Телефонът е с уникални възможности, рисува със светлина
Спонсорирано съдържание | Обновена: 29 май 2015 14:33 | 29 май 2015 14:32, Александър Попов
Huawei представи своя флагман при смартфоните P8
Снимка: M3 Communications Group

Huawei представи своя флагман - P8, в България. Революционният смартфон прави рисуването със светлина възможно, като комбинира най-доброто от модата и технологията.

P8 е тънък едва 6.4 мм, телефонът предлага уникално управление на енергопотреблението благодарение на новия осемядрен 64-битов чипсет Kirin 930. Той увеличава производителността и осигурява време за работа в режим на готовност с около 20% повече от останалите смартфони на пазара.

Телефонът е с монолитен алуминиев корпус и майсторски изработена диамантена текстура на метала. Трислойният дизайн и задният панел на корпуса повишават надеждността и здравината на устройството.

"Huawei P8 е резултат от непрестанните ни усилия да предлагаме винаги продукти с най-високо качество. Сигурен съм, че P8 ще постигне още по-грандиозен успех от своите предшественици P6 и P7 и ще се превърне в емблема на съвършенството и удобството за потребителите си", заяви Джеферсън Джанк, директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei Bulgaria.

Джанк и Максим Бехар демонстрираха възможностите на смартфона пред медии и гости на специално парти в столичен клуб.

P8 залага на комбинация от хардуер, софтуер и патентовани алгоритми, за да даде възможност на потребителите да заснемат красиви фотографии дори и при най-слаба осветеност. Графитите от светлина – един от четирите професионални режима за качествено заснемане при слабо осветление – позволява на потребителите да „нарисуват със светлина“ свои собствени картини, използвайки малко фенерче в тъмното, развихряйки въображението и креативността си.

Huawei P8 разширява възможностите за заснемане на видеоклипове, като предоставя най-високо качество с помощта на режисьорския режим. Това е първата за индустрията професионална функция за видеозаснемане чрез смартфон. Тя позволява на потребителите на Huawei Р8 да контролират до три други Android телефона при заснемането на сцена от 4 ъгъла едновременно, както и да синхронизират и редактират 4-те гледни точки на клипа бързо и удобно.

Първият в света четирицветен RGBW сензор повишава яркостта с 32% в условия с висок контраст и я редуцира с до 78% в среда със слаба осветеност.  Независимият снимков процесор от DSLR ниво редуцира шума при снимане и интелигентно улавя високия контраст в една снимка. Четирите професионални режима за качествено заснемане при слабо осветление осигуряват на потребителите достъп до виртуално фото и видео студио.

Huawei P8 има сензорен  екран с революционни възможности. Двойното потупване върху дисплея  с кокалчето на пръста прави  скрийншот на екрана, а изписването  на кръг върху екрана бързо  селектира съдържание. В допълнение опцията за гласово търсене дава възможност на потребителите да повикат своите изгубени смартфони, които им отговорят с глас и музика.

Huawei P8 предоставя иновативни и много необходими функции, свързани с гласа и звука. В шумна среда потребителите могат да увеличат силата на звука до 58% над нормалното ниво. Във ветровити условия смартфонът може да елиминира 90% от звука на вятъра, когато се използват слушалки с микрофон. В допълнение на това невероятната функционалност на хендсфри режима поддържа висококачествен звук при разговори в обхват с радиус 2 м, докато вграденият независим аудиодекодер позволява да удвоим силата на звука на музиката, запазвайки същото високо качество.

Huawei P8 ще се предлага на българския пазар в два елегантни цвята - шампанско и сиво. Устройството ще бъде налично у нас от края на месец май в магазините на Telenor и Vivacom.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации