Майонеза "Краси" е любимата марка според потребителите в класацията "Любимите марки"

"Хисар" победи при минералните води
Спонсорирано съдържание | 1 юли 2015 11:42, Екип на Dnes.bg
16
Майонеза "Краси" е любимата марка според потребителите в класацията "Любимите марки"

Майонеза "Краси" е любимата българска марка според потребителите в класацията "Любимите марки" за 2015 година. Лидерът на пазара на майонеза у нас - "Краси", е победител в две продуктови категории - "Млечни продукти" и "Българска марка", като грабна приза и в двата раздела.

Над 40 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас.

Майонеза "Краси" успешно премина трите кръга на класацията. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали.

Това е поредната висока оценка за бранда от страна на потребителите, чието доверие вече повече от 20 години направи майонеза "Краси" най-продавания продукт на пазара у нас. Малко са продуктите, които остават с високо качество дълги години и потребителите продължават да им вярват. Постоянното качеството е категория, с която майонеза „Краси” не допуска  компромиси - не се променя технологията и рецептата, не се заменят съставки с по-евтини еквиваленти и заместители, затова "Краси" вече повече от 20 години остава все така любима и предпочитана от всички.

Майонеза "Краси" непрекъснато обогатява портфолиото на своите продукти, търси и експериментира с нови продукти и вкусове.

В категория "Минерални води" потребителите определиха за любима марка "Хисар", а газирани напитки и студен чай "Хисар" преминаха успешно трите етапа на състезанието и се класираха в челната тройка на секцията "Безалкохолни напитки".

"Любимите марки" е единствена по рода си потребителска класация. Провежда се за седма поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие.

Инициативата е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.По този начин "Любимите марки" представлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Резултатите и точния брой гласове, дадени за всеки бранд в последния кръг, можете да видите на http://www.mylovemarks.eu/results.php


16
Още по темата: Майонеза Краси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
bolnica преди 8 години
krenfir6i s maioneza
12
0
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
В България само това остана - марките - а преди зад всяка марка стоеше ПРОДУКТ , аз като ям бг храни веднъж на две години и си нямате на представа как се вижда разликата в качеството . и за жалост в повечето от случайте е на по-зле
11
0
 
5
 
! Отговори
ot chujbina преди 8 години
Tova e hubava maioneza Ot detstvoto mi. Zaminah v chujbina predi dve godini, zimata se pribrah I vidqh , che vkusut na maionezata e korenno razlichen I dori gaden.
10
0
 
9
 
! Отговори
Къса памет преди 8 години
Това е марката на майонезената фабрика в Бойчиновци, която "Краси" от Пловдив присвоиха преди 20 години. Дали на "Бойчиновци" не им е мъчно за това как изчезнаха от пазара?
9
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Майонеза "Растма май" беше конкурент на "Краси"....Нещо да кажете какво стана с конкуренцията?Май В.Береану е по-наясно със събитията,нали той ги отразяваше...
8
1
 
11
 
! Отговори
maioneza преди 8 години
КАКЪВ МЛЕЧЕН ПРОДУКТ Е МАЙОНЕЗАТА ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ???? .......... КЛАСАЦИЯТА
7
0
 
9
 
! Отговори
Аз съм си преди 8 години
Е това не е голяма изненада. Само се чудя дали няма да се намери някой да повярва, че това е "потребителския" избор. Ако отидете в някое родопско село може и някоя баба дето не е виждала телевизор да ви се върже. Ама Хисаря да е по вървежна от каппи, кока-кола и другите. Айде бе. Или едното "Краси" известно само с голата майонеза да е по "любимо" от верен или данон. Ама то повечето играчи на пазара ги нямаше в списъка. Поне пишете "Платена публикация", че мирише от заглавието още!!!
6
0
 
5
 
! Отговори
гРАЖДАНИН преди 8 години
Kak всички парньори на класацията са и в топ 3 в категориите - Бургаско и каменица, бор чвор, розоберачката и лукчетата, happy, мама натура и магне б6,леко, армеец, баристо,хисар и краси (на един собственик), пепси, днес бг. Анализа го оставям на Вас!!! :)
5
0
 
6
 
! Отговори
видо преди 8 години
еййййй....брандовеко речи
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Краси", "Хисар" ...И са ще кажете, че Консулов не си е платил за "статията" :))))
3
0
 
6
 
! Отговори
1995 преди 8 години
Точно преди 20 години имаше на пазара майонеза,мисля си че се казваше ''Sun Rays"-Провадия.Беше в стъклени бурканчета и струваше тогавашните 38-40лв.Ей това беше за мен майонеза.Жалко че я няма вече (:
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това бе рецептата на майонеза Бойчиновци, как стана "Краси" един господ знае и сто стари баби.
1
4
 
32
 
! Отговори
Курбалай преди 8 години
Отдавна е ясно, че народа не е особено умен и си обича калпавите неща.

Спонсорирани публикации