Жана, Маца, Фицата, Ненчо Балабанов и Рачков – като две капки вода в Сердика Център

Вълнуващи забавления ви очакват на 25 юли в 18 часа
Спонсорирано съдържание | 23 юли 2015 10:00, Екип на Dnes.bg
Жана, Маца, Фицата, Ненчо Балабанов и Рачков – като две капки вода в Сердика Център
Снимка: Сердика Център

Най-развлекателното място това лято безспорно е шопинг сцената на Сердика Център на ниво -1 (Голямата ротонда). Вълнуващи забавления ви очакват на 25 юли в 18 часа, когато фаворитите от последния сезон на "Като 2 капки вода" – Жана Бергендорф, Филип Аврамов – Фицата, Милена Маркова – Маца, победителят Ненчо Балабанов и любимият водещ Димитър Рачков, ще триумфират на шопинг сцената на Сердика Център в образа на най-големите световни звезди.
 
Приликата с действителни лица и събития никак няма да е случайна. Големи изненади, впечатляващи превъплъщения и бляскави изпълнения ще бъдат само част от грандиозното музикално шоу. Срещнете световни величия като Мадона, Адел, Енрике Иглесиас, Джеси Джей, които ще изпълнят едни от най-големите си хитове. Като две капки вода с тях ще бъдат още по-големите любимци на публиката от музикалното реалити.

Всички гости на събитието ще имат шанса да се включат в третото поредно Paparazzi предизвикателство и да спечелят ваучер за пазаруване от Сердика Център, като се снимат по време на музикалното шоу и публикуват своята снимка в коментар под специалния пост във Фейсбук страницата на Сердика Център.

Изненадите през юли не приключват дотук. Следете пълната програма на www.serdikacenter.bg и във Facebook страницата на Сердика Център.

ВХОД СВОБОДЕН ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ!


Още по темата: Сердика Център
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации