Местата в Лозенец свършиха заради концерта на „Фондацията”

Серията вина VERANO AZUR подкрепя музикалната проява на топартистите
Спонсорирано съдържание | 30 юли 2015 13:25, Екип на Dnes.bg
Местата в Лозенец свършиха заради концерта на „Фондацията”
Снимка: PR

За 31 юли, когато е концертът на групата „Фондацията” в Лозенец, места в курортното градче няма, разказаха собственици на хотели. Интересът към събитието е огромен като се очаква то да даде старт и на най-пиковия и купонджийски период в летния сезон. Събитието се осъществява с подкрепата на серията вина VERANO AZUR, които в последните години активно подкрепят българското изкуство.

„Още от незабравимите концерти на Лили Иванова на брега в Лозенец и Операта в София, невероятния фестивал Summer in Pixels, хитовата постановка „Свалячи“, марката ни подкрепя”, коментира собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов и определи концертът на „Фондацията” като събитието на лятото за любителите на българската поп-музика.

Групата обединява музикалните легенди Кирил Маричков от „Щурците”, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от БТР, Венко Поромански от Група „Те” и Дони от Дони и Момчил. Специално за концерта на Hacienda ще бъде изградена допълнителна сцена. Очаква се музикантите да пристигнат с два тира техника.

На място посетителите ще могат да опитат бялото и розе виното от серията VERANO AZUR. “Радваме се, че можем да подкрепим хубавата българска музика и то изпълнена на брега на морето. Смятаме, че тя олицетворява всичко, което сме вложили в създаването на тази серия вина – лятно, плаж, щастие, положително емоции.”, коментираха спонсорите.

Българското Сен Тропе, както наричат Лозенец, се превърна в топ дестинация за известните в последните години. Това лято там бяха забелязани да купонясват Графа, Жана Бергендорф, актьорът Дарин Ангелов, популярни манекенки, тв водещи, продуценти и други.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации