Банско – уникална природа, живи традиции, изключителни възможности за целогодишен туризъм

В Хотел & СПА Астера Банско можете да се насладите и на водни емоции дори на 900 метра надморска височина
Спонсорирано съдържание | 14 авг 2015 08:37,

Ако представата Ви за пълноценна лятна почивка е свързана с планината, ако се увличате от екстремните спортове, парапланеризъм, скално катерене, планинско колоездене или езда, ако търсите исторически забележителности, фестивали и културни събития, Пирин планина е чудесна възможност за различно и емоционално лято.

Това късче природа е безценно национално и световно богатство, включено в Интернационалната мрежа от биорезервати на ЮНЕСКО.

Заради биоразнообразието и забележителните природни образувания, планината получи и признанието на международната издателска къща Condé Nast Traveller's, включила Пирин сред петте най-добри национални парка в света.

Тук има възможности не само за излети, хоби и културен туризъм. Тук можете да се насладите и на водни емоции дори на 900 метра надморска височина.

Мястото, където водните атракции са достъпни целогодишно е закритият аквапарк на Хотел & СПА Астера Банско, част от четиризвездната верига А-хотелс.

Атрактивният аквапарк е чудесно допълнение към отличните хотелски условия, здравословната и разнообразна интернационална кухня и създава добра възможност за разнообразяване на почивката в планината за цялото семейство.

Съоръжението разполага с голям басейн, заобиколен от скоростна река с два ръкава. Сред атракциите са стената за катерене, водната пещера, която е преградена с водна стена и има място за хидромасаж, водопади тип ракета в двата малки басейна.

В аквапарка има също  джакузита и водно-въздушни хидромасажни лежанки. За най-малките е детският басейн с мини водна пързалка и водна гъба.

Водните емоции в Хотел & СПА Астера Банско се допълват и от отопляем открит и закрит плувен басейн, който е част от модерният СПА център на хотела.

Отговаряйки на бурното развитие на СПА & Wellness туризма през последните години СПА център Астера Банско, предлага богато разнообразие от процедури и терапии за всички възрасти. Наред с популярните терапии с мед, шоколад и грозде, тук ще поглезят сетивата и тонуса Ви с масажи и уелнес процедури с екзотични масла и аромати от Африка, Мексико и Полинезия.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации