Нов Център за лечение на рак на гърдата

Карциномът на млечната жлеза може да засегне всяка жена, като рискът се увеличава с възрастта
Спонсорирано съдържание | 11 окт 2015 12:00,
Нов Център за лечение на рак на гърдата
Проф. д-р Метин Чакмакчи

Ракът на гърдата е най-широко разпространеното онкологично заболяване сред жените в световен мащаб и е на второ място като причина за смъртност при тях. Карциномът на млечната жлеза може да засегне всяка жена, като рискът се увеличава с възрастта.

С развитието на съвременната медицина все по-голямо значение започва да се отдава на ранната диагностика и пълното възстановяване при лечението на това заболяване. Следвайки неотлъчно мисията – да предлага здравно обслужване на световно ниво и поставяйки пациента в центъра на вниманието, Анадолу Медицински Център откри Център за лечение на рак на гърдата. С това многопрофилната болница се утвърди като референтен център за лечение на различни онкологични заболявания.

Под ръководството на проф. д-р Метин Чакмакчи, дългогодишен кадър на Истанбулската болница,  Центърът предоставя комплексна диагностика и лечение – от рутинен скрининг до пластична хирургия – пълен пакет услуги, отговарящи на всички нужди на пациентите с диагноза рак на гърдата.

Мултидисциплинарният подход, неделима част в работата на многопрофилната болница, се прилага и тук. Всеки отделен случай ще се изследва и оценява от съвет, състоящ се от специалисти в отделенията обща хирургия, медицинска онкология, радиационна онкология, ядрена медицина, радиология, пластична хирургия и психиатрия. Всяка седмица екипът ще се събира за да обсъди и назначи най-подходящия план за лечение спрямо конкретния пациент.

В месецът на борбата с рака на гърдата, специалистите от новооткрития център напомнят, че ранното диагностициране е от съществено значение за изхода от заболяването. Поради това всяка жена след 40-годишна възраст трябва да посещава мамолог веднъж годишно. Поради структурата на гърдата, има случаи в които може да се наложи и ядрено магнитен резонанс. А относно лицата в риск - случаи на рак на гърдата по линия на майката, е необходимо тези лица да ходят на преглед по-рано и по-често.

За повече информация посетете http://www.anadolumedicalcenter.bg/


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации