"Лотария България" – шоу по BTV с огромни печалби за много късметлии

Нов автомобил всяка събота от 18.30 за един участник в шоуто и печалби за над 2 милиона лева
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 ное 2015 16:41 | 20 ное 2015 16:41, Екип на Dnes.bg
"Лотария България" – шоу по BTV с огромни печалби за много късметлии
Най-новата игра – „Спечели нов автомобил“ носи на късметлията освен колата и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години.

"Тази събота, България е различна... Тази събота, в България се печели... Тази събота, България може да роди милионер!

Тази събота, България е... "ЛОТАРИЯ БЪЛГАРИЯ"!

“Лотария България”, уникалното шоу по bTV, стартира на 21 ноември от 18.30 часа. Всяка събота в студиото ще се разиграва истинско риалити, в което се разгарят горещи страсти. Най-големите търсачи на силни усещания ще могат да се състезават за чисто нов автомобил и за печалби от над 2 милиона лева.

Високоволтовото предаване наследява обичаната от зрителите игра “Бинго милиони” – вече с ново име. Владо Карамазов за пореден път ще бъде в стихията си на очарователен и ловък водещ. Неговата красива асистентка Райна Караянева ще тегли големия джакпот от над 1 600 000 лева всяка сряда и събота, но и ще посреща  с Владо Карамазов в студиото на “Лотария България” по 50 късметлии. Те ще се включат в зрелищния екшън с изключителни залози. Предизвикателствата са грандиозни. С жребий ще бъдат изтегляни имената на трима от тях. Играчите трябва да се състезават на три уреда в два кръга и финал за печалби от над 2 милиона лева: в “Кеш клуб” - до 60 000 лева,  в “Колелото на парите” - до 100 000 лева, в “Ротативката” - до 500 000 лева. Сборът от резултатите във всеки кръг определя класацията.

Други трима щастливци - също избрани чрез жребий - ще се състезават в най-актуалната и нова игра "Спечели нов автомобил".

Всяка събота по един голям късметлия ще си тръгва от студиото на „Лотария България“ с нова кола, към която получава и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за ТРИ години!

Друга важна новина за любителите на предизвикания късмет е, че организаторите на игрите „Евробет“ ООД са предвидили всеки участник в шоуто „Лотария България“ да си тръгва със сигурна печалба!

Към днешна дата в игрите на „Евробет“  участниците са спечелили над 445 милиона лева.


Още по темата: Лотария България
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации