Black Friday в eMAG на 27 ноември

Денят с най-големите намаления на онлайн търговеца през годината
Спонсорирано съдържание | 24 ное 2015 16:11, Екип на Dnes.bg
Black Friday в eMAG на 27 ноември
Снимка: eMAG

На eMAG.bg ще се проведе за трети път кампанията Black Friday на 27 ноември, петък. По време на своето най-мащабно шопинг събитие, eMAG ще предложи широко разнообразие от продукти с големи намаления.

"Подготвяме се за събитието от няколко месеца и ще предоставим на потребителите оферти с отстъпки до 70% на хиляди продукти. От началото на годината повишихме броя на продуктите в еMAG.bg от 55 000 до 180 000, предлагани в момента на сайта. По време на Black Friday нашите клиенти ще имат възможност да открият атрактивни оферти от всички ключови категории: телевизори, смартфони, лаптопи, електроуреди, продукти за лична грижа и козметика, продукти за дома и градината, книги, спортни стоки, детски артикули, мода, авто и много други“, сподели Огнян Лахчев от eMAG.

В промоционалната кампания Black Friday на eMAG.bg ще участват и повече от 150 търговци, които предлагат своите продукти през Marketplace програмата на eMAG. За Black Friday те също са подготвили разнообразни оферти.

Стотици служители и партньори на eMAG участват в организацията и подготовката на шопинг кампанията. Освен това, тази година eMAG прави инвестиции и разходи от над 4 мил. евро за сървъри и софтуерни подобрения в държавите, в които оперира. По този начин eMAG може да предложи добро онлайн изживяване дори при прогнозирани 200 000 едновременни посетители  на онлайн платформите си (сайта и мобилното приложение) по време на Black Friday. За тазгодишното издание на Black Friday (в България, Румъния и Унгария), eMAG осигури и складово пространство от 55 000 кв. м., площ, която е приблизително равна на 7 футболни игрища. Партньори на eMAG при доставката на поръчки ще бъдат едни от най-големите логистични компании на пазара: Speedy и Econt, като се предвижда доставките от кампанията да се изпълнят в период от 10 дни. 

За Black Friday на eMAG.bg са подготвени следните наличности  от ключови категории:

7 500 бройки телевизора
12 000 бройки мобилни телефона
1 300 бройки хладилника
3 000 бройки лаптопа
50 000 бройки играчки и детски артикули
3 400 бройки парфюма
33 000 бройки книги

Създаден през 2001 г. от румънски предприемачи, eMAG е иноватор в сектора „онлайн търговия“ в Румъния и има силно регионално присъствие в България, Унгария и Полша. За 14 години eMAG инвестира дългосрочно в услуги, които помагат на потребителите да спестяват време и пари. eMAG е място, където всеки може да избере и поръча от богатото разнообразие продукти, независимо къде се намира. Добавена стойност за потребителите носят и услуги, за продукти, предлагани от eMAG, като 30 дни право на връщане, проверка на пратката преди заплащане, различни методи за плащане – при доставка, онлайн и на вноски. eMAG също така разработи и собствено мобилно приложение, позволяващо на потребителите лесен и бърз достъп до офертите. В eMAG.bg сега се предлагат над 180 000 продукта в различни категории – IT, електроника, мобилни, дом и градина, спортни и много други.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации