Рекорден брой рецепти в битка за наградите на майонеза "Краси"

В осмото издание на кулинарния конкурс са получени 17894 рецепти на ястия с майонеза
Спонсорирано съдържание | 26 ное 2015 14:12,
Рекорден брой рецепти в битка за наградите на майонеза "Краси"
Награждаване на победителят в конкурса за 2011 г. Васил Божилов

В осмото издание на кулинарния конкурс Спечели с Рецептите на „Краси” бяха получени 17894 рецепти на ястия с майонеза.

Феновете на вкусната надпревара тази година се състезават за 20 уреда за готвене на пара с марка Philips. Кои късметлии ще се зарадват на наградите ще научим на 2 декември, когато в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени победителите за 2015 година, а имената им ще бъдат огласени на сайта на конкурса и във Facebook.

Досега повече мъже са печелели първенството, като първите 4 издания са напълно доминирани от силния пол, в лицето на Светослав Славов, Нено Дянков, Дичо Ташев и Васил Божилов.

Пробивът на дамите в кулинарната надпревара е предвождан от Весела Стоицев, която грабва наградата с „Парфе от тиквен мус” през 2012 година. Получените кулинарни предложения и любими рецепти с майонеза за цялата история на конкурса са вече над 100 000.

Конкурсът на майонеза ”Краси”има своите верни почитатели и за осемте години, в които се провежда се утвърди като очаквано и предпочитано събитие за феновете на марката-лидер на пазара на майонеза у нас.

Тази година донесе голямо признание на майонеза "Краси", която получи престижния приз “SUPERBRANDS”.

Глобалната организация Superbrands, призната като водещ световен независим арбитър в брандинга, определи пловдивската марка сред тези, които се отличават и доминират над останалите в рамките на националния пазар.

2015 година донесе и наградата "Любима марка" на Майонеза "Краси" в цели два раздела на националната класация на потребителите "Млечни продукти" и "Българска марка".

Това е признание, което доказва, че марката „Краси” е изградила отлична репутация в своя сектор и предлага значителни материални и емоционални предимства пред конкурентите.

Пловдивската майонеза е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, запазила традиционния български вкус.

Собствникът на компанията Димитър Консуловподчерта, че са важни наградите, но по –важно е доверието на потребителите, които със своя избор направиха именно „Краси” най-продаваната майонеза у нас.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации