Представяй си това, което искаш, Вселената ще ти го даде!

Идеята да виждаш потенциал или колко процента е вероятно да открием мечтания дом
Спонсорирано съдържание | Обновена: 18 апр 2016 12:20 | 18 апр 2016 09:05, Екип на Dnes.bg
Представяй си това, което искаш, Вселената ще ти го даде!
Снимка: BACB

Представяй си това, което искаш, и вселената ще ти го даде". Казват, че със силата на волята всичко било възможно!

Какво обаче да правят тези, чиято сила не е в това да си представят? Тези, които искат да открият подходящото жилище, например, но нещо все не се получава в опитите да го визуализират?

Харесали са си локацията, парка до блока, дори един-двама съседи, но така и не могат да решат дали самият апартамент има потенциал.

В такива моменти им е нужен някой, който умее да си представя нещата по-добре от останалите, някой, който вижда отвъд старите тапети и знае, че тесните пространства и скосените тавани не са пречка, а възможност за креативен дизайн.

Ние откриваме този някой в лицето на архитекта Димитър Караниколов. "Да си представя" е част от работата му и той я върши по-добре от всеки друг.

Завършва Архитектура, а през 2006 основава собствено студио за архитектурни визуализации с офиси в Лондон и София.

Колкото до визионерското му виждане, то си личи във всеки детайл от проекта му за реконструкция, който доби известност през 2015.

Сега арх. Караниколов се заема със задачата да помогне на хората с идеи да открият потенциала в бъдещия си дом.

Като част от юбилейната кампания на Българо-американска кредитна банка визионерът надниква в бъдещето на един избран апартамент в продажба в столичен софийски квартал, като представя неговите възможности чрез 3D визуализации. На снимките виждате как изглежда жилището в момента и как си го представя арх. Караниколов.

Представяй си това, което искаш, Вселената ще ти го даде!
Снимка: BACB

Проектът се осъществява по случай годишнината на БАКБ, която вече 20 години търси смели идеи с потенциал, защото самата тя вярва в тях. Освен това, тя знае и какво може да те приближи до мечтания дом... процент късмет, процент иноваторски нюх и, разбира се, нисък процент лихва върху ипотечния кредит.

Сега остава само да си представиш жилището мечта... и после да си представиш, че лихвата за ипотечен кредит в БАКБ  е само 5%, като банката поема и таксите за учредяването на ипотеката.

Накратко, кампанията ни напомня да търсим потенциала и да вярваме в него, когато го открием.

Принцип, който е хубаво да прилагаме във всяко едно начинание.

Представяй си това, което искаш, Вселената ще ти го даде!
Снимка: BACB


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации