Хилтън София приема гостите за юбилея на Стоичков

След шоуто звездите са поканени на коктейл в луксозния хотел
Спонсорирано съдържание | 19 май 2016 10:56,
Хилтън София приема гостите за юбилея на Стоичков
Снимка: архив, Bulphoto

Най - луксозният столичен хотел Хилтън посреща част от ВИП гостите, които пристигат специално за участие в бенефиса на Христо Стоичков. 

По повод събитието "50 години номер 8" на националния стадион "Васил Левски" в България идват най-големите световни имена във футбола, за да уважат 50 – годишният юбилей на Камата. Избор номер едно на организаторите е хотелът на световната верига Хилтън, който може да отговори на високите изисквания на ВИП гостите. Висшето ръководство на световният футбол, актуални звезди и ветерани ще имат възможността да се подготвят за футболното събитие в петзвездна обстановка, отговаряща на всички изисквания.

За комфорта на гостите в Хилтън ще се грижи екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит с работата със знаменитости. Традиционно гостуващите звезди в България избират хотела не само заради отличната репутация, която стои зад световния бранд, но и заради спокойствието и безкомпромисния лукс, с който е известен столичния хотел. Спортният комплекс и спа центърът на хотела са готови за кондиционната тренировка на гостите преди бенефисният мач.

Сред потвърдилите участие във футболното шоу са Роналдиньо, Дейвид Бекъм, Роберто Баджо, Алесандро Дел Пиеро, Роберто Карлос, Лотар Матеус, бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров, тима от световното в САЩ през 1994г., бивши съотборници от Барселона и много други.

Очаква се след шоуто на стадион "Васил Левски" участниците и гостите на Стоичков да бъдат поканени за специален коктейл в Хилтън. Спазвайки строгата си политика за конфиденциалност, от хотела отказаха коментар за събитието. Предварителната информация, с която разполагаме е, че футболните легенди ще пробват основно български вина и ракии, като менюто е отдавна уточнено и отговаря на всички критерий за гурме кухня. Стремежът на мениджмънта на хотела е гостите да се чувстват комфортно и нищо да не им  липсва.


Още по темата: юбилейХилтънстоичков
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации