Кредисимо АД e отличена като "Най-иновативна компания"

Компанията стана големият победител на Годишните наградите на B2B Медия
Спонсорирано съдържание | 27 юли 2016 10:40, Екип на Dnes.bg
Кредисимо АД e отличена като "Най-иновативна компания"
Снимка: Кредисимо

В присъствието на официални лица, медии, представители на бизнеса и местната власт, Кредисимо получи общо 5 награди в конкурса, отличаващ в 17 различни категории най-иновативните бизнес решения и социално отговорни практики в България.

Кредисимо, компанията №1 в онлайн кредитирането* в България, спечели наградите в оспорвано съревнование със силна конкуренция, в лицето на водещи български фирми и представителите в България на някой от най-големите световни лидери.

Кредисимо бе отличена с голямата награда „Иновация на годината“ и спечели призът за „Най-иновативна компания“. Компанията взе също първа и трета награда в категория „Технологична иновация на годината“, както и 2-ро място в категория „Бизнес проект на годината“.

Една от най-значимите награди за внедряване на високо технологични решения  – „Технологична иновация на годината“ бе присъдена на Кредисимо за продукта „плати после“ (platiposle.bg), който дава възможност за отложено плащане при покупка на стоки и услуги и може да бъде интегриран в онлайн и физически магазини.

„Получената от Кредисимо АД награда за „Иновация на годината“, както и останалите отличия, са признание за целия ни екип, за нашето постоянство във внедряването на високотехнологични решения, в услуга на нашите потребители. Ние се стремим да изграждаме устойчиви отношения с клиентите си като им предоставяме обслужване, което да изпреварва техните очаквания и да отговаря на най-новите световни тенденции в онлайн кредитирането. В полза на потребителите и защитата на техните права е и дейността ни в рамките на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), на която Кредисимо е член-основател“, заяви Сокол Янков, Изпълнителен директор на Кредисимо АД.

Кредисимо АД е иновативна онлайн компания с дейност от 2007 г. Към днешна дата е известна предимно с дейността си в сектора на потребителското кредитиране.

Кредисимо първи предложи онлайн кредити на българския пазар, както и първи в България предложиха одобрение на заеми до минути, както и заеми с 0% лихва.

С 96% потребителска удовлетвореност, Кредисимо е за трета поредна година №1 за онлайн кредити според специализирания сайт 24пари.

Кредисимо е член-основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединение на фирми за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите.

На събитието присъстваха Анна-Мари Виламовска, секретар на президента на Република България за иновационна и здравна политика; Диян Стаматов, заместник-министър на образованието и науката; Деница Сачева, заместник-министър на труда и социалната политика; Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции; Дончо Барбалов, заместник-кмет на Столична община; Горан Миланов, председател на Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация (БГФМА); Весела Калъчева, изпълнителен директор на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ); Радина Ралчава, председател на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО); Тунио Зафер, предприемач и основател на pCloud.

*Кредисимо е компания №1 в онлайн небанковото кредитиране на българския пазар според статистиката на специализирания уеб сайт 24пари.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации