Банката вече в телефона

М-Postbank - банкови услуги в джоба ни
Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 авг 2016 11:48 | 10 авг 2016 11:45, Екип на Dnes.bg
Банката вече в телефона

През лятото често пътуваме и искаме да отделим време за почивка и забавления със семейство и приятели, но имаме нужда и да използваме банкови услуги, да платим комуналните си разходи или да кандидатстваме за кредит. Мобилните технологии правят възможно това вече от всяка точка, по всяко време и само чрез смарт телефона в ръката ни, спестявайки ни ценно време за летни емоции. Мобилното банкиране дава реални възможности да банкираме по бърз, лесен и удобен начин, като дори не е необходимо да имаме компютър пред себе си.

Клиентите на Пощенска банка могат да подадат онлайн своите заявления за потребителски или студентски кредит, жилищни и ипотечни кредити, кредитни и дебитни карти. Мобилното приложение M-Postbank предлага сигурни и удобни преводи между собствени сметки, плащане на сметките за ток, вода или данъци, плащания по кредитни задължения или кредитни карти, които използват от банката.

Много полезна функция на мобилното приложение е и следенето на актуалната информация за текущ погасителен план и предстояща вноска по кредит. По този начин клиентите могат да следят какво се е случило досега, каква част от кредита е изплатена и какво предстои да се плаща, така че да планират по-добре своите финанси през лятната отпуска. В M-postbank клиентите могат също така да видят всички свои регистрирани дебитни и кредитни карти, както и да правят проверки за извършените транзакции по тях. Така успяват само да контролират плащанията си, да следят разходите си и да управляват  по-добре личните си финанси.

В допълнение, чрез мобилното приложение клиентите могат да получат и информация за всички налични офиси и банкомати, които Пощенска банка има, в зависимост от това къде се намират в страната. Това е още един начин да спестят време и бързо и лесно да се ориентират къде могат да получат пари в брой, дори на морския бряг.

Банката вече в телефона


Още по темата: Postbank
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации