Без паника на първия учебен ден

Рескю повлиява страха и тревожността при децата в училище
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 авг 2016 12:12 | 24 авг 2016 12:10, Екип на Dnes.bg
Без паника на първия учебен ден

Първият учебен ден идва с много емоции и вълнение за всички първокласници и техните родители. Ако предстоящият старт на учебната година плаши или причинява тревожност на малкия ви ученик, то решението е универсалната комбинация от цветни есенции РЕСКЮ на д-р Бах. Продуктите от серията благоприятно повлияват неочакваните и спешни пристъпи на уплаха, страх и паника при децата вкъщи, в детската градина или в училище. Препоръчват се преди посещение на лекар или зъболекар, детска ясла или градина, при смяна на училището или града, при стрес от пътуване със самолет, при уплаха от животни и звуци и други състояния на страх. Бързо и ефективно помагат за възвръщане на вътрешното спокойствие при малки и големи. Могат да се приемат във всички форми (капки, спрей, пастили) неограничено в рамките на деня, през 15 минути до ефект. Подходящи са за всички възрасти, независимо от първоначалната нагласа, без опасност от предозиране и не водят до привикване.

Елате във Vedra school на 8 септември и чуйте на живо баховия терапевт д-р Диана Милушева. Темата ще е "Как да помогнем на детето да се адаптира към социалната среда – в детските ясли, детската градина и на училище!"

А всички теми на Vedra School вижте на www.vedraschool.bg

Без паника на първия учебен ден

С продуктите от серията РЕСКЮ  ще се справите резултатно с кризисни житейски ситуации -  различни видове страх, тревожност, панически атаки, пристъпи на ярост и гняв, загуба на близки, неразбирателства. Всички тези дисбаланси могат да бъдат елиминирани чрез капките РЕСКЮ. Те са класическа форма, която е изключително подходяща както за постигане на бърз ефект, така и за продължителност на действието. Директният прием на капки осигурява ефект в рамките на 5-15 минути, който се изчерпва за около час-два. Ако се приемат в чаша вода, действието им продължава около 4 часа, но първоначалното усещане на успокоение настъпва след 20-30 минути.

Две впръсквания на РЕСКЮ спрей директно под езика елиминират тревожността и страха преди плашещо събитие, като гарантират бърз ефект (до 10 минути), който се изчерпва за час-два. Приятният плодов вкус на пастилите ги прави особено желани от малките. Предлагат се с вкус на касис. Един пастил е достатъчен, за да се справи с вътрешното напрежение при децата, чиято поява е причинило очакване на нещо вълнуващо или плашещо (първи учебен ден, тържество, рецитал, концерт, контролна работа, тест, изпит). Препоръчително е да не се сдъвква, а да се изчака да се разтопи след поставяне в устата. Действието настъпва до 20-тата минута.

Оригиналните продукти от серията РЕСКЮ на д-р Бах са в отличителен жълт цвят и носят логото на фирмата производител Nelsons.

Ще ги намерите в аптеките. За повече информация посетете: www.rescue.bg

Vedra School - училище за здраве за родители и деца!

В поредица тематични лекции водещи здравни специалисти и фармацевтична компания Ведра Интернешънъл представят иновативни подходи за запазване енергията, младостта и дълголетието. Окончателното здраве е постижимо и изборът за по-добър живот е у вас, намерете ключа. Темите са интересни и полезни, а след всеки семинар можете да зададете и своите въпроси към експертните лектори. Акценти в предстоящите теми са: атопичният дерматит, апитерапията в помощ за засилване имунитета при децата, ролята на пробиотиците при антибиотично лечение, Баховата терапия при хиперактивните деца и други.

През летните месеци Vedra School провежда своите семинари в немска детска градина Germani в подножието на Витоша (кв. Малинова долина, ул. 16). Докато родителите се информират за иновативни методи и продукти за здраве, децата ще плуват и лудуват на чист въздух в компанията на квалифицираните педагози на Germani. Специално за малчуганите организаторите са подготвили забавна занимателна програма с неустоими атракциони – скачане на батут, уроци по плуване, занимания по рисуване и моделиране, игри на открито. Със сигурност вашите малки палавници няма да скучаят!


Още по темата: д-р БахРЕСКЮ
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации