Петима късметлии ще се срещнат на живо със STEREO MC'S на Lidl Grill Fest

Грил компанията на Lidl на една сцена със световните изпълнители
Спонсорирано съдържание | 25 авг 2016 12:08, Екип на Dnes.bg
Петима късметлии ще се срещнат на живо със STEREO MC'S на Lidl Grill Fest
Снимка: Lidl

Петима късметлии ще имат шанса да се срещнат на живо с музикантите от Stereo MC's при гостуването им в София за Lidl Grill Fest тази събота. Събитието, в чест на грил компанията, ще се проведе на 27 август от 16 ч., „Южен парк 2“ (градинката зад City Center Sofia) в София.

Двама от тях ще бъдат изтеглени от игра във  Facebook страницата на Лидл България в периода 23-26.08. Други двама ще бъдат избрани от радио NJOY. Петият почитател на английската банда ще бъде изтеглен от сцената на самото събитие, точно преди старта на сета им. Срещата ще бъде след края на концерта им на Lidl Grill Fest.

С Lidl Grill Fest Лидл България иска да напомни, че времето прекарано с приятели, вкусна и качествена храна и забавни моменти, е сред най-ценните неща.

Лидл България организира за втора поредна година Турнир по спортен грил и събира не само грил майстори, но цялата грил компания в рамките на Lidl Grill Fest. Представянето на състезателите ще се оценяват от жури в състав Иван Манчев, Таньо Шишков, Явор Янакиев - 100 kila и Йоана Павлова - популярен блогър.

Шест отбора, подбрани предварително, ще демонстрират на живо уменията си по гриловане на месо, подготовка на салата и разливане на бира.

Водещи на Lidl Grill Fest ще са Мария Силвестър и Александър Сано. Преди Stereo MC's на сцената ще се качат Ice Cream и Мартен Роберто. На терен ще бъде и световната шампионка по джаги Екатерина Атанасова, която ще дава съвети за успешни тактики в джаги-игрите на гостите. За доброто настроение ще има и множество активности и игри  с награди. Всеки от присъстващите ще има възможност да се снима на специално изграден грил фото-кът с Грил компанията от рекламния клип на Лидл.

Забавлението ще се пренесе и сред децата с кът за игри, face painting и батути.

В чест на грил компанията, Lidl Grill Fest ви очаква на 27-и август в „Южен парк 2” (зад City Center Sofia).


Още по темата: Lidl Grill Fest
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации