Следващото поколение технологии на най-големите изложения в хранително-вкусовия бранш в България

Иновациите ще бъдат представени на специализирани изложения от 9 ноември
Спонсорирано съдържание | 21 окт 2016 08:56, Екип на Dnes.bg
Следващото поколение технологии на най-големите изложения в хранително-вкусовия бранш в България
Снимка: ИЕЦ

За поредна година от 9 до 12 ноември 2016 г. Интер Експо Център ще бъде домакин на международните специализирани изложeния Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк, и Сихре в хорека сектора.

Технологиите по време на изложенията

За първи път гостите на щанда на „Мултивак България“ ще могат да наблюдават в действие нови автоматизирани опаковъчни и зареждащи машини, които подобряват капацитета на производствата и съкращават разходите. Тази година всички шест изложбени зали са запълнени, което е доказателство за мащаба на провеждащото се събитие.

Cavitator - ново поколение технологии в миксирането и загряването

APV Cavitator, представен от „Тапфло“ може да загрее течности за секунди. APV Cavitator притежава прост и здрав дизайн, приложим в химическата, петролно-химическата и хранителната индустрия. Здравата неръждаема конструкция, удобството за автоматизация, малките отлагания и безшумната работа правят APV Cavitator несравним апарат за миксиране и загряване.

Киселото мляко – гордостта на българската хранително-вкусова промишленост

Фирма „Милушев“ произвежда машина за автоматично опаковане на кисело мляко АОКМ 8000М. Машината работи на паралелен принцип - изцяло собствена разработка, което дава възможност да се постигне висока производителност – 8000 опаковки за час. Машината е предпочитана заради своята компактност, висока производителност и сравнително ниска цена, както и с лесната си поддръжка.

Хладилни системи за свежи продукти

NK Technology представя за всички посетители на Месомания най-новите си продукти - хладилни системи и оборудване във висококачествени технологични и дизайнерски решения. Хладилното оборудване е подходящо за изискани, луксозни и деликатесни кулинарни и гурме магазини, магазини за месо, сирена, риба, барове, сладкарници, хлебарници и заведения за бързо хранене.

Следете гризачите през компютъра си

В продължение на политиката за повишаване на качеството си, основната марка на ДДД-1 – Килъри, използва специализиран софтуер за електронен мониторинг на гризачи. Посредством електронния мониторинг може да бъде извършено проследяване на всяка контролна точка в обслужвания обект от мобилно устройство или компютър. Технологиите доказват, че мястото, което заемат в най-големите изложения в България е значимо за доброто развитие на хранително-вкусовия бранш.

Най-големите международни изложения в хранително-вкусовата промишленост в България - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк, и Сихре в хорека сектора се очаква да бъдат посетени от над 20 000 души и през тази година близо 400 фирми ще покажат продуктите си.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации