Марешки освободи и Русе от картела

Отварянето на бензиностанцията е днес от 13 ч.
Спонсорирано съдържание | 28 окт 2016 10:47, Екип на Dnes.bg
Марешки освободи и Русе от картела
Снимка: Архив, Reuters

Независимият кандидат за президент Веселин Марешки освободи още една българска област от картелите. Антисистемният играч и екипът му ще споделят радостта от ниските цени на горивата с жителите на Русе от днес. Най-голямата бензиностанция в крайдунавския град и региона тръгва на 28.10.2016 година.

Общо 18 автомобила могат да бъдат обслужвани едновременно на съоръжението на VM Petroleum, което се намира на бул. "Тутракан" 44, съвсем близо до Дунав мост. Оборудването на бензиностанцията е изцяло обновено и е супермодерно, а уредите отчитат с точност до милиграм количествата, които се наливат. Ще бъде въведен и постоянен контрол на качеството.

Освен в Русе, обектът е и най-големият във веригата на известния като "Робин Худ на горивата" Марешки. Това обаче няма да е задълго, защото само за броени седмици ще бъде отворена една от най-големите бензиностанции в света - тази на VM Petroleum в столичния квартал "Люлин". Планът беше обектът да стартира в началото на ноември, но административни спънки забавиха изпълнението на съоръжението.

Отварянето на бензиностанцията в Русе е на 28.10.2016 година от 13 ч. Цените на колонките ще бъдат, както всички във веригата VM Petroleum:

Газ   0,79
Дизел   1,73
Бензин А95  1,78
Бензин А100 1,98

"Ние работим за хората. Но наистина. Не само на думи. От нашите действия цената на горивата падна значително и близо 2 милиарда лева останаха само за година у домакинствата и бизнеса. Пак хората пожелаха аз да се кандидатирам за президент. Затова изборите на 6 ноември са техният Референдум искат ли да живеят подтиснати и грабени от политическите и икономическите картели, или искат да бъдат щастливи, богати и свободни. Ако е първото, бюлетината предлага много номера, зад които се крие статуквото. Ако е второто - аз съм Веселин Марешки, не съм номер, а нося гордо името си, и подкрепата за мен означава подкрепа за промяната", коментира идеологът на веригата VM Petroleum.

Обекти на VM Petroleum в още няколко български града ще бъдат отворени в следващите няколко месеца.


Още по темата: КАРТЕЛМарешки
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации