Кредисимо първи в България гарантират сигурността на клиентите си с иновацията Instantor

Продуктът е ключов за предотвратяването на измами с данни
Обновена: 14 фев 2017 10:14 | 13 фев 2017 09:00, Веселина Йорданова
Кредисимо първи в България гарантират сигурността на клиентите си с иновацията Instantor

Кредисимо внедри Instantor, продукт на едноименната шведска фирма. С това решение Кредисимо подобри обслужването на потребителите си, като едновременно сведе до минимум възможностите за измами. Кредисимо е първата кредитна институция в България, която въвежда системата за сигурност на данните Instantor.

Иновативният продукт Instantor действа като обменя данни със системите на банките, с което дава възможност за подтвърждаване на сведенията за кредитоискателите. Внедреният от Кредисимо продукт е ключов за подобряване на обслужването на потребителите и за предотвратяването на измами с техните данни, доказал се в над 200 банки и 100 финансови институции от 14 страни в Европа и Америка.

           Георги Христов, изпълнителен директор на Кредисимо:

        "Както винаги ние сме ориентирани към удобството и сигурността на нашите потребители. За нас Instantor е най-доброто решение на пазара и затова не се колебахме да дадем възможност на нашите клиенти да се възползват от неговите предимства. С това нововъведение вярваме, че даваме на нашите потребители достъп до още по-високо ниво на обслужване и сигурност, с което ние, Кредисимо, затвърждаваме своята позиция на №1 в онлайн кредитирането на българския пазар".

Стратегическото партньорство между двете фирми ще допринесе за по-ускореното протичане на процесите по обслужване на потребителите на Кредисимо при гарантиране на тяхната максималната сигурност. От този месец Instantor ще позволи експресното одобряване на заявките от нови клиенти.

          Саймън Едстрьом, CEO Instantor:

        "С голямо нетърпение очакваме нашето партньорство с Credissimo. Те ще станат първият ни официален партньор в България и ще бъде интересно да наблюдаваме какъв ефект ще има ползването на системата ни на местния пазар. Вярваме, че резултатите ще бъдат поне толкова добъри, колкото и в останалата част на европейския пазар".

За "Кредисимо" АД (credissimo.bg)

Кредисимо е иновативна онлайн компания с дейност от 2007 г. 

Със своя почти 10-годишен опит и над 2,000,000 потребителя на credissimo.bg, Кредисимо АД за поредна година е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар* и е една от водещите и най-бързо развиващите се Фин-Тек компании в България.

„Кредисимо“ АД е първата компания, която предложи онлайн кредити на българския пазар и възможността за одобрение на заеми до минути, както и заеми с 0% лихва.

„Кредисимо“ АД има разработена собствена иновативна платформа за цялостно управление на процесите по обработка на заявления за кредит в реално време, която позволява при спазването на определени условия един кредит да бъде разгледан, одобрен и отпуснат на клиента в рамките на минути.

Кредисимо е пример за изцяло потребителски ориентирана компания. Всяка нова услуга или продукт е в отговор на потребностите и желанията на потребителите.

От 2016 г. „Кредисимо“ АД започна своето международно развитие.

Кредисимо е:

– член-основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединение на фирми за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите;

– групов и индивидуален член на КРИБ;

– групов и инидивидуален член на секторната помирителна комисия към Комисията за Защита на Потребителите (КЗП);

 – групов и асоцииран член на Националната Асоциация за Извънсъдебно решение на Спорове (НАИС) – онлайн платформа в която потребителите могат да предявяват искове към доставчиците на стоки и услуги.

* Кредисимо е компания №1 в небанковото онлайн кредитиране на българския пазар според статистиката на специализирания уеб сайт 24пари.

За Instantor (instantor.com)

Компанията Instantor е основана в Стокхолм като разработва и предлага система за проверка и верификация на самоличността на профилите потребителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации