BLU Offices – сигурност и удобство в модерна комбинация

Високото качество на изпълнение се забелязва във всеки детайл
Спонсорирано съдържание | 20 апр 2017 09:15,

Всички знаем народната поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Това своеобразно правило е приложимо и за всяка съвременна компания - офисите са дрехата, която създава първите впечатления у партньори и клиенти.

Именно затова от съществено значение е не само локацията, а и това какво предлага сградата, в която се помещава една фирма. От BLU Offices са се погрижили да предоставят най-красивите и функционални "одежди" за бизнесите, които им се доверят.

Стъклената фасада на бизнес комплекса на бул. "Брюксел" и таваните с височина  2.80 метра, предоставят голямо количество естествена светлина. Концепцията за "open space" дава неограничени възможности от вътрешни разделения и разположения, така че пространството да бъде подредено по начин, който задоволява максимално нуждите на наемателя.

Високото качество на изпълнение се забелязва във всеки детайл, а двойният под на "Линднер" позволява под повърхността да се прекарват всички кабели и комуникационни връзки.

BLU Offices – сигурност и удобство в модерна комбинация

Плоскостите, покриващи таваните, са изработени от материал, който поема звука и гарантира неприкосновеността в откритите пространства, на работното място, в коридорите и в заседателните зали. На всеки етаж има сървърни зали с отделна охлаждаща система и възможност за включването на различни доставчици на интернет и телефония.

Асансьорите Schindler са най-ново поколение, като всяка сграда разполага с три, с което се гарантира комфорта на служители и клиенти. Хай-тек стъклените фасади са с първокласна защита срещу огън и дим, като предоставят възможността прозорците в помещенията да се отварят , като в същото време са топлоизолиращи.

В концепцията на BLU Offices сигурността има централно значение - автоматичната противопожарна система "спринклър" покрива всеки квадратен метър на сградите. Има  система за контрол с карти, 24 часа видео наблюдение и контрол в общите части.

Другият основен елемент за мениджмънта на BLU Officesе е осигуряването на всички удобства за наемателите - от съдействие при обзавеждане и настаняване, до всички останали въпроси относно всекидневната употреба на офисите.

4-звездният хотел "Best Western – Premier", който е директно свързан с BLU Offices, предлага завършеност на всички удобства за бизнес средата. Освен всички стандартни за този клас услуги, хотелът предлага и голям избор от помещения за мероприятия – от мини зала за срещи с капацитет до 10 човека до конферентна с капацитет от 250 човека.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации