Ловни демонстрации и киноложка изложба на "Наслука - Лов, риболов, спорт“ 2017

Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 сеп 2017 16:21 | 4 сеп 2017 15:51,
Ловни демонстрации и киноложка изложба на "Наслука - Лов, риболов, спорт“ 2017

Разнообразни продукти и предложения от сферата на лова, риболова, спорта, демонстрации на живо, международна киноложка изложба и тематични семинари. И още много. По този начин ще изглежда тазгодишното 25-о поредно издание на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център.

И през тази година ще бъдат представени висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари, въдици, макари, примамки, плувки, както и екипировка за лов, риболов и спорт. Разбира се, в рамките на изложенията са организирани и многобройни събития.

Да постреляме с въздушно оръжие

За някои хора стрелбата е спорт, а за други – приятно занимание. Независимо от кой тип сте, изложението ще ви даде възможност да изпитате мерника си. В рамките на изложението ще бъде организирана безплатна стрелба с въздушна пушка, а желаещите ще могат да избират между различни видове оръжие.

Пиеро Летиция демонстрира техниките за риболов „с муха“

Риболовът не е просто занимание, а любов и спорт, примесени със страст към природата и адреналина. Всеки рибар има „малки тайни“ за успешен улов; още повече – когато говорим за специфичния риболов „с муха“ и шнур, чиито почитатели по света са многобройни. Известният с многобройните си техники Пиеро Летиция, създател на Advanced Fly Casting School - International (Italy and Sweden), през всички дни на изложението ще споделя лично познанията си с демонстрации на живо в специално изграден басейн, с площ от 125 кв.м. 

На 16 септември – Международна киноложка изложба

Разбира се, по време на 25-ото издание на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ многобройни ще бъдат предложенията от български и световни производители както за страстните рибари, така и за запалените по лова, туризма и различните видове спорт. И това не е всичко. Домашните любимци ще бъдат сред акцентите на програмата, защото за поредна година в рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участниците от България и чужбина ще се включат със своите кучета. 

Хищни птици

Не сте прочели погрешно. В рамките на изложението всеки ще може да се наслади на живо на различни видове хищни птици и да научи повече за тънкостите на  соколарството. Инициативата, която със сигурност ще заинтригува както възрастните, така и децата, е организирана от Българския соколарски съюз.

От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации