"Вила Ямбол" спечели първия си бизнес Оскар

Изпълнителният директор Красимир Аврамов посвети приза на екипа на най-старата изба в Южна България
Спонсорирано съдържание | Обновена: 6 дек 2018 09:12 | 6 дек 2018 09:07,
"Вила Ямбол" спечели първия си бизнес Оскар

"Вила Ямбол" добави първия си бизнес Оскар от конкурса "Мистър и Мисис Икономика".

Изпълнителният директор Красимир Аврамов бе отличен в категорията "Земеделие". Статуетката "Рибарят и златната рибка" му бе връчена от министъра на земеделието Румен Порожанов.

"Това е висока оценка, че не само създаваме висококачествени вина и ракии, но умеем да ги реализираме на пазара по най-добрия начин. Приемам статуетката от името на целия екип на избата. Такива отличия ни дават смисъл да продължаваме да работим със същата страст и любов", допълни шефът на избата при получаване на наградата и посвети отличието на своя екип.

Изборът на печелившите в конкурса се прави от жури, съставено от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ). Домакинът на конкурса - председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, отбеляза, че номинираните компании произвеждат 1/4 от БВП на България.

Целият професионален път на Красимир Аврамов е обвързан с "Вила Ямбол". Той започва работа в избата още през 1988 г. Има множество специализации в чужбина сред които Франция, Италия, Испания, Португалия, Южна Африка, Чили.

"Вила Ямбол" спечели първия си бизнес Оскар

Под неговото ръководство компанията е сред най-големите производители на висококачествени вина и ракии.

Често споделя, че се чувства късметлия, защото работата му е негово хоби и има възможност да го практикува със страхотен отбор професионалисти.

"Вила Ямбол" е една от най-старите и уважавани изби в Южна България с традиции във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е сред лидерите на пазара, водещ износител на качествени български вина и ракии в чужбина и сред най-награждаваните родни винарни на световни конкурси. Избата управлява близо 10 000 дка лозови масиви. Нейни марки са вината "Вила Ямбол" и "Кабиле".


Още по темата: винаВила Ямболракии
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации