Доверието в строителната компания гарантира сигурността на избрания дом

Ключови проекти се изпълняват от ключови компании
Препоръчан материал | 10 дек 2019 10:05,
Доверието в строителната компания гарантира сигурността на избрания дом
Офисите на "Маркан Холдинг" АД се намират в сградата на Новотел София, която е и негова собственост.

Сферата на недвижимите имоти е изключително динамична и бързо развиваща се. Съвременните проекти са все по-модерни и иновативни, което ги прави и изключително атрактивни. За да се превърнат в оправдана и смислена инвестиция обаче, те трябва да са изградени от професионалисти - с внимание към детайла и с използването на най-съвременни решения в технологията на строителството.

Пример за една от най-успешните строителни компании в България е "Маркан" ЕООД. Създадена през 1993 г., тя е част от групата на "Маркан Холдинг" АД и е специализирана в консултирането и строителството на мащабни инвестиционни проекти. Компанията е предпочитан партньор при изпълнението на едни от най-сложните строителни обекти у нас и за последните 10 години e реализирала средногодишни приходи от строителна дейност в размер на 50 млн. лева. За предходната 2018 г. приходите са в размер около 80 млн. лева, като в някои пикови години са достигали и над 100 млн. лева.

Показателно за успеха на компанията е и нейното устойчиво състояние през годините и отличните финансови показатели. Рентабилността на база нетни приходи на „Маркан“ ЕООД е около 28 %, при средни стойности за строителния бранш около 10%.

Доверието в строителната компания гарантира сигурността на избрания дом
Американо-английската академия е собственост на холдинга, а сградата е построена от "Маркан" ЕООД

Основната дейност на компанията е съсредоточена на българския пазар, като в дружеството работят 240 души. В качеството си на главен изпълнител, "Маркан" ЕООД изгражда и реализира едни от най-сложните и модерни проекти в София. Портфолиото ѝ включва административни и обществени сгради, жилищни сгради и комплекси, промишлени и логистични обекти.

Компанията е изпълнител на някои от най-новите знакови сгради в столицата: NV Tower, Sofia Tech One, Synergy Tower, България Мол и двете кули Infinity Tower и Tower B, Сграда 15 в Бизнес Парк София, София Ленд Резидънс и др.

Още по темата

Не по-малко иновативен е и последният проект на "Маркан Холдинг" АД, в който "Маркан" ЕООД ще бъде главен изпълнител. Той се нарича OKOL Lake Park и е вдъхновен от идеята за бягство от забързаното ежедневие в близките околности на големия град и ще предлага всички удобства и възможности за живот, работа и отдих, в непосредствена близост до природата.

Комплексът ще бъде разположен в района на яз. Искър, а първият етап от неговото строителство ще започне през 2020 г. и ще включва международно голф игрище, петзвезден хотел, линеен парк и жилищни зони със семейни и ваканционни имоти.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации