Регионален сайт се нареди сред най-четените национални онлайн медии

Според данните на "Гемиус" това е Marica.bg
Спонсорирано съдържание | 17 фев 2020 17:18, Александър Попов
3
Регионален сайт се нареди сред най-четените национални онлайн медии
Новините от Пловдив се нареждат сред най-четените, според класация на "Гемиус". Затова не е изненадващо, че регионът има свой представител на информационния пазар, който влезе в Топ 3 на националните медии. Това е сайтът Marica.bg, който според данните на "Гемиус" бележи ръст и през февруари е вече на трето място в България по брой уникални онлайн потребители.
 
Интересът към публикациите на регионалното издание е все по-голям, като според анализаторите напредъкът на онлайн медията е показателен за повишения интерес на потребителите към актуалните социално-икономически и обществени събития в южния регион.
 
Сайтът на "Марица" успява да поддържа стабилен ръст и да се развива все по-добре. В последните месеци той утвърждава позицията си на търсен и доверен информационен източник за случващото се в Южна България. Една от причините за това е и новата визия на сайта, която е адаптивна и удобна за четене от всички устройства.
 
"Гемиус" е най-авторитетната агенция за анализи на интернет пазара. Работи в цял свят, а данните й се използват от всички големи компании, рекламни и пиар агенции и всеки медия шоп. "Гемиус" има и най-добрата методика за измерване на реалните потребители в интернет, която не допуска един и същ потребител да бъде отчитан два пъти, ако посещава даден сайт от различни устройства.

 


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Една от причините за това е и новата визия на сайта, която е адаптивна и удобна за четене от всички устройства.Това е важна, но не най - важната причина. По-важна е хостинга който са избрали и правилната реклама.-на мен винаги ми зарежда Марица.бг в текущите новини.
1
2
 
0
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Само като прочетох заглавието и си казах това е Марица.бг

Спонсорирани публикации