А1 предлага план с неограничени минути и 50 000 МВ на максимална скорост за 29,99 лв. месечно

С A1 One Unlimited 2XL клиентите получават и много други придобивки
Спонсорирано съдържание | Обновена: 24 юни 2021 12:22 | 23 фев 2021 12:27, Анисия Иванова
14
А1 предлага план с неограничени минути и 50 000 МВ на максимална скорост за 29,99 лв. месечно
Снимка: А1

Дни след старта на най-новата промоционална кампания на А1, тарифният план А1 ONE Unlimited 2XL се радва на засилен интерес сред клиентите на телекома. Предложението от серията One Unlimited вече предлага цели 50 000 МВ интернет на максимална скорост за всички, подписали нов договор с телекома, или преподписали на новите условия.

Това количество мегабайти, заедно с неограничени национални минути и с много други придобивки, идва при клиентите само за 29,99 лева на месец, което го прави една от най-добрите оферти на пазара като съотношение цена спрямо получени услуги.

Промоционалните условия с голямо количество мегабайти на максимална скорост ще продължат да важат до края на двугодишния договор, което е допълнителна причина за потребителите да се ориентират към план А1 ONE Unlimited 2XL и останалите тарифи в A1 One Unlimited предложенията.

Използването именно на този тарифен план е практично решение и по други причини. Като част от серията планове One Unlimited А1 ONE Unlimited 2XL предлага неограничени разговори, както и определено количество МВ, които важат както в България,така и в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона. С плана клиентите получават и 3 месеца безплатен период за услугата А1 Net Protect, която ги предпазва от спам, фишинг атаки и други видове зловреден софтуер. Планът дава и едногодишен безплатен достъп до Premiumплан на A1 Wallet, а трафикът към услугата е напълно неограничен.

А1 ONE Unlimited 2XL може да даде истинско телевизионно изживяване в движение, благодарение на приложението за мобилна телевизия – A1 Xplore TV GO. В абонамента са включени 60+ ТВ канала, сред които едни от най-популярните у нас спортни ТВ програми – MAX Sport 1, 2, 3 и 4, както и Diema Sport 1 и 2. Компания им прави каналът за екстремни спортове EGDESport, а най-хубавото е, че трафикът през приложението не изчерпва от включените мегабайти, колкото и много да са те.

Всеки заявил планa от онлайн магазина на А1.bg ще получи договора си по куриер до всяка точка на страната с подарък външна батерия ttecPowerCardс капацитет от 5000 mAh. Куриерската услуга е напълно безплатна, а потребителите ще имат възможност да се запознаят в детайли с условията по договора, преди да го разпишат.
 


14
Още по темата: А1тарифен план
Още от
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Telenor e zle преди 3 години
В Теленор не можеш да си криеш номера. Само при Виваком и Мтел става
10
0
 
5
 
! Отговори
Gadic преди 3 години
До АнонименВчера моя син е преподписал с Виваком, без лимити на разговори и интернет за 33лв. на месец. Реално интернета имал ограничение, до 100GB на ден.
9
0
 
4
 
! Отговори
Недоволен клиент преди 3 години
А1 изкл...цаха тотално интернета.
8
2
 
4
 
! Отговори
Т преди 3 години
Интернета на Теленор в София е под всякаква критика. Ползвам и на А1 и нямам никакви проблеми. Иначе всички оператори са едни и същи ***
7
0
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
А след изтичане на промоционалните 2 години, каква става таксата? И възможно ли е след 2 години да се преподпише договор с по-ниска такса от 29.99 лв.? Или отговорите на подобни въпроси да ги търсим някъде с дребен шрифт. :)
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука явно ги рекламират, но реално вивата го предножиха първи
5
6
 
11
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 3 години
Всеки който е излизал извън България, ще знае че подобни (че даже и по-ниски) цени поддържат и в : Австрия, Германия, Белгия, Франция, Англия... но с доста по-бърза скорост и качество. Преди време беше модерно да се тръби, как в България интернета бил с една от най-високите скорости в Европа. Много дълго се смях...
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не дай си боже да се наложи да се свържете с жив оператор за въпрос. Почва да ви говори глас- за еди какво си натиснете 1, за друго 2,натискаш 1. Пак се почва- за еди какво си натиснете 1,за нещо друго 2.....,натискаш примерно 2 с надеждата за конкретния въпрос да те свържат с жив оператор. И се оказва,че тази опция няма жив оператор. Пак въртиш пак избираш нещо с надеждата да уцелиш къде има такава опция. След час натискане на избори от 1 до 9 нацелваш и ти казват,че всички оператори са заети.
3
3
 
7
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Скоро като заработи старлинк-а на мъск и всички оператори ще пият студена водаГсм мрежите вече са минало, само спътников вай фай
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Взех си телефон на изплащане. Ама много бързах и въпреки, че казах на оня дришл.ьо продавача без никакви допълнителни услуги ми беше вкарал и Voyo. Спрях си го на другия месец ама им се изнервих. Отделно интернета е гола вода в половин София. Пък и през ден само ме тормозят със смс си с някви игри които се заплащат. Лъжат,че дават кредити,а реално кредитите се отпускат от Кеш кредит и от Бяла карта. А1 са само посредници. Само да ми изтече договорът и минавам към Теленор.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! САмо с 6 години закъснение.

Спонсорирани публикации