Детектор за вода Paradox известява навреме за опасност от наводнение

Защо да не си спестите тези излишни разходи
Препоръчан материал | Обновена: 9 апр 2021 11:32 | 8 апр 2021 11:30,

Знаете ли как можете да защитите вашия дом?

Възможно е да се случи по всяко време, но не и когато сте подготвени да предотвратите големите щети, които наводнението може да причини във вашия дом, когато сте в него или някъде навън.

Бързината е важна.

Протичането на вода в жилищните сгради е сериозен проблем, който може да бъде предвиден много лесно, благодарение на съвременните технологии, които се грижат за спокойствието на хората и безопасността на дома.

Непредвиден ремонт в неподходящо време

Защо да не си спестите тези излишни разходи, които често са толкова, колкото стойността на една кратка семейна ваканция.

Вижте препоръките на специалистите от "Сектрон" - водещ дистрибутор на системи за сигурност и комуникации на Балканите:

"Винаги има подходящи решения, с които можете да повишите нивото на сигурност в дома, като едновременно с това постигнете пълен контрол над помещенията, свързани с водопроводната мрежа. Технологиите ви помагат да намалите риска от големи щети, предизвикани от течове или наводнения, които могат да бъдат от различен характер. Безжичните детектори за вода правят точно това - известяват собственика на дома, чрез мобилно приложение, инсталирано на неговия смартфон"
, коментираха от "Сектрон".

 

В продължение на тридесет години компанията предлага системи за сигурност и комуникации, като предоставя на своите многобройни клиенти богата гама от надеждни и конкурентни решения и продукти от водещи световни производители, сред които Paradox, Hikvision, Hochiki, Bosch Security Systems, Мilestone Systems, KELine, Formrack  и много други.

Какви са суперсилите на безжичния детектор за вода "Paradox WD1"?

Безжичният детектор разполага с вградена звукова и LED сигнализация, която предоставя допълнително ниво на сигурност и алармира при наличие на минимално количество вода в помещението.

Детекторът е много подходящ за места, при които има по-голяма вероятност от изтичане на вода - перални и кухненски помещения, бани, в които има монтиран бойлер или други пространства с потенциален риск от наводнение.

 

Мястото не е от толкова голямо значение, защото между различните модули в детектора, се осъществява двупосочна безжична комуникация, която позволява на устройството да подава своевременно сигнал към контролния панел.

Така получавате в реално време информация за всяка капка вода, попаднала на неправилното място. Ако това се случи, можете да програмирате предварително системата, така че тя да се задейства веднага и автоматично да изключи електрическия клапан, който спира незабавно водата.

И още суперсили на безжичния детектор за вода "Paradox WD1":

  • До 3 години живот на батерията;
  • Безжичен обхват: до 30 метра;
  • Възможност за допълнителен ES1 сензор за жично разширяване на обхвата на детекция на течове - до 2 метра от основния модул;
  • Постоянен мониторинг на връзката със сензора;
  • Изключително компактен размер: 8.35 x 8.87 x 2.29 см;
  • Тампер ключ за известяване при непреднамерено движение на детектора.

 

Основният модул на детектора може да бъде прикрепен към различни повърхности или да е свободно стоящ, като това зависи изцяло от вашите предпочитания за удобство в жилището.

Разбира се, можете да поставите детектора и около големия аквариум, за който мечтаете отдавна, но не се осмелявате да купите, защото изпитвате известна несигурност. Но това вече не представлява проблем.

Сега можете да сте по-спокойни, когато знаете, че всяка капка вода във вашия дом е попаднала точно там, където трябва да бъде, защото вие сте се погрижили за това навреме.

Свържете се с фирма "Сектрон", за да разберете повече за безжичния детектор Paradox WD1, както и за неограничените възможности на различните системи за сигурност и комуникации.

Компанията има изградена дистрибуторска мрежа със специализирани регионални офиси и сервизни центрове в България, Сърбия, Македония, Черна Гора и Албания.

Вижте повече за "Сектрон" тук: www.sectron.com

Търговски представител: 0888 444 834; e-mail: info@sectron.com

Имиджова публикация

Още от