В София вече има втори шоурум на eMAG

Специални оферти за първите 4 дни на откриването
Спонсорирано съдържание | Обновена: 21 окт 2021 16:45 | 21 окт 2021 16:15, Александър Попов
В София вече има втори шоурум на eMAG

Платформата за онлайн шопинг eMAG откри втория си шоурум в София – в Paradise Center, ниво -1. Той ще бъде отворен всеки ден между 10 и 22 ч. при спазване на всички необходими мерки за безопасност и следване на противоепидемичните предписания.

В новия шоурум на 450 кв.м. търговска площ са изложени 800 продукта от разнообразни категории, които могат да се закупят на място. Клиентите ще имат възможност и да правят поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка за тях в шоурума, а наличните в шоурума артикули могат да се вземат още същия ден, спестявайки време за доставка. В шоурума могат да се връщат продукти, да се получават консултации, предлагат се и опции за потребителски кредити.

Първите 4 дни след откриването, до 24 октомври, има и ексклузивни предложения – над 50 продукта от популярни категории на специални цени*, важащи само за новия шоурум на eMAG в Paradise Center. През останалото време, освен в случаите на специални промоции, стойността на продуктите към крайния потребител ще е еднаква, независимо откъде поръчва – от вкъщи, от офиса, от плажа или от шоурума.

За посетителите на шоурума има и друго атрактивно предложение за първите 4 дни след отварянето му – покупки на стойност над 199 лв. да бъдат взети на изплащане без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.

„Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти във втория ни шоурум в София – модерно пространство, където те могат да се възползват от редица предимства при пазаруване и да открият най-актуалните продукти в различни категории. Успехът – и настоящият, и бъдещият, е функция на опита, усилията и инвестициите на eMAG. Това е нашата формула за лидерство в сектора, като клиентът винаги е в центъра на вниманието ни”, казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG препоръчва на клиентите в  новия им шоурум да спазват  дистанция и противоепидемичните мерки и насърчава безкасовите плащания за сигурно и безопасно шопинг изживяване.

*Количествата  на продуктите на специални  оферти, предназначени за откриването  на шоурума, са ограничени.


Още по темата: eMAG
Още от

Спонсорирани публикации