Коледните тържества в София започват на 1 декември

А1 подарява на столичани празничния спектакъл "Истинската Коледа"
Спонсорирано съдържание | 30 ное 2022 10:05, Красимир Ангелов
Коледните тържества в София започват на 1 декември

Коледните празници са любимо време от годината. Ароматът на елхови клонки и мисълта за приятното време със семейство и приятели всяка година създават добро настроение.  Желанието да оставим всички проблеми и несбъднати желания в настоящето и да се устремим към уюта на коледния дух завладява хората седмици преди празника. Всичко това няма да е достатъчно пълноценно, ако не споделим емоцията с близките си хора.

За да акцентира върху емоцията да прекараме една истинска Коледа заедно, А1 прави жест към гражданите и гостите на София с впечатляващ спектакъл и технологичен 3D мапинг. Още на 1 декември, преди всички да навлязат в поредицата от почивни дни, срещи с роднини и приятели, А1 отправя покана за спектакъла „Истинската Коледа“. Подаръкът на А1 към гражданите и гостите на София включва изпълнения на фолклорен ансамбъл „Българе“, „Виво Монтана“ и много други любими артисти. Така коледните празненства в столицата ще стартират официално пред Народния театър „Иван Вазов“ веднага след запалването на светлините на коледната елха. Високото над 10 метра дърво е украсено с около 30 000 лампички, а гирляндите са с дължина 2500 метра.

„Истинската Коледа“ ще започне в 19:00 часа, а празничната програма пред Народния театър ще стартира един час по-рано с програма за най-малките. Сред обичаните популярни изпълнители на сцената освен ансамбъл „Българе“ и групата „Виво Монтана“, ще се качат и дует „Крис и Велин“, танцьорите от „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители.

Програмата на празничния концерт включва изпълнения, които ще представят по атрактивен начин българските традиции, съчетани с модерното време и технологиите. Сградата на театъра също ще бъде част от спектакъла, като върху нея ще се проектират различни картини чрез т.нар. технология 3D мапинг.


Спонсорирани публикации