Платформата на NEXT BASKET направи влизането в онлайн търговията бързо и безпроблемно

Българският стартъп предоставя 360-градусови решения за е-търговия и възможност за бизнес модел без служители
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 юни 2023 17:26 | 9 юни 2023 17:25, Александър Попов
Платформата на NEXT BASKET направи влизането в онлайн търговията бързо и безпроблемно

 

NEXT BASKET е иновативна платформа, която улеснява стартирането на бизнес в онлайн среда. Тя предлага интегрирани решения, които са изключително полезни както за компании с физически магазини или производствени бази, които искат да разширят бизнеса си онлайн, така и за начинаещи предприемачи, които създават своя бизнес в дигитална среда.

NEXT BASKET играе ключова роля в преодоляването на първите пречки при създаването на нов бизнес. Платформата предоставя всичко необходимо от съдействие при създаването на фирма, разработването на бранд и лого, до изграждането на стратегия за дигитален маркетинг и продажби.

Същевременно, NEXT BASKET е идеален инструмент за тези бизнеси, които вече имат физическо присъствие, но искат да интегрират своите операции с онлайн платформа. Това позволява укрепване на марката и по-голяма видимост на пазара.

Освен това софтуерната платформа предлага гъвкавост в управлението на онлайн бизнеса. Партньорите (бизнес потребителите на онлайн магазини) имат възможността да управляват своя е-магазин самостоятелно или да поверят тази задача на експертите на NEXT BASKET, които могат да се погрижат за цялостното дигитално и търговско развитие на бизнеса.

NEXT BASKET е създаден с цел да предостави бърз и лесен начин за стартиране в електронната търговия, като е подходящ за различни бизнес модели - от утвърдени марки до стартъпи с ограничени ресурси.

Как NEXT BASKET революционизира онлайн бизнеса благодарение на 125 услуги за цялостно развитие

Със своята уникална комбинация от функционалности и услуги, платформата NEXT BASKET предлага всеобхватни решения за развитие на онлайн бизнес.

Платформата не само предоставя възможност за създаване на онлайн магазин, но също така интегрира ERP система със складов софтуер и предлага пълен спектър от услуги, необходими за успешно представяне в дигиталната среда.

Този подход позволява бизнесите да функционират по един иновативен модел, който се нарича „бизнес без служители”. При този модел предприемачите могат динамично да определят своите нужди и да разчитат на екип, който да отговаря за тяхното адекватно обслужване.

NEXT BASKET предлага богат избор от услуги, включващ над 125 платени и безплатни опции, които обхващат:

●     Маркетинг и реклама в социалните мрежи

●     Професионална SEO оптимизация

●     Фотозаснемане и описание на продукти

●     Създаване и поддръжка на бизнес блог

●     Правни и счетоводни услуги

●     Дизайнерски услуги

●     Програмиране на допълнителни функционалности и др.

Собствен онлайн магазин за 72 часа

NEXT BASKET прави създаването на онлайн магазин изключително лесно и бързо, благодарение на своите иновативни софтуерни решения и разнообразни дизайнерски теми. Платформата позволява да се изгради и пусне онлайн магазин за едва 72 часа.

Единственото, което се изисква, е да имате подготвен продуктов каталог със снимки и описания на продуктите, както и всички необходими правни документи за сайта. Ако нямате тези материали, екипът на NEXT BASKET може да помогне, като ви напътства през целия процес на дигитализация.

Персонален асистент и възможност за бизнес консултации

В динамичния свят на електронната търговия, е трудно да бъдете винаги в крак с промените без да инвестирате значителни ресурси. За да решат този проблем, NEXT BASKET предоставят на своите партньори възможността за сътрудничество с персонален асистент. Този асистент е на разположение за консултации относно организационни, технически и стратегически въпроси, свързани с управлението на онлайн магазина.

Освен това, платформата предлага и професионални бизнес консултации по теми като продуктова и ценова политика, счетоводство, пазарно позициониране и изграждане на бранд. Така предприемачите получават не само технологична платформа, но и ценни знания и експертна подкрепа за максимизиране на успеха си в електронната търговия.

С NEXT BASKET, продажбите онлайн стават лесни и достъпни, като се предоставя решение, което комбинира всички необходими елементи за успешен онлайн бизнес на едно място.


Спонсорирани публикации