Павел Чернев си намерил вицето във Facebook

"Един крими случай в Катуница се превърна в етнически проблем"
Обновена: 28 сеп 2011 09:11 | 28 сеп 2011 09:08,
24
Павел Чернев си намерил вицето във Facebook
Снимка: архив, Булфото

Кандидатът за вицепрезидент на Партия за хората от народа Анелия Делчева била избрана от Павел Чернев чрез социалната мрежа "Facebook".

Откликнаха много хора - едни по-сериозно, други по-несериозно. Госпожа Делчева беше доброволец в щаба, разказа пред bTV кандидатът за президент на партията Чернев.

"Работя като журналист на свобода практика, както и в един езиков център – преподавам немски език. Винаги съм била изключително хуманитарно настроен човек. Когато работех като журналист преди седем години, имах възможност да се срещна с политическия елит. Това ми познанство ме подтикна да приема и поканата да се кандидатирам за вицепрезидент", обясни Делчева.

"Това, което ме притеснява е огромното медийно внимание, което се отделя само на първите трима кандидати в предизборната кампания", заяви Чернев.

Смисълът на подобна кампания е да има говорене и на малките кандидати. Аз лично редовно наблюдавам изборите в Австрия – там има 4-5 парии, но кандидатите за президентските избори са дори над 30, посочи той.

"Един тежък криминален случай като това господстване на Кирил Рашков се превърна в етнически проблем минути след като изригна скандалът. След като вече трети ден имаме протести в цялата страна, ние вече нямаме предизборна кампания. Въпреки че имаме призиви да не се политизира ситуацията, това се прави. Измества се центърът на вниманието от тежестта на решенията на управлението. Защо никой не обръща внимание на скока на парното например", запита се Чернев.

Според него става дума за сценарий. "Изведнъж едни активисти намериха едни документи и ги занесоха на главния прокурор. Изведнъж се оказа, че Кирил Рашков е бил разследван поне от десетина дена. Той трябваше да е задържан още в първите минути на случващото се", заяви още кандидатът за президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Павел Чернев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
АМБ преди 12 години
ако този стане президент ще се получи хармония...... т.е. премиер като горила и президент като орангутан,а малките шимпанзета(народа) си скача доволно от клон на клон.че защо да не са доволни,не сам чул маймуни да работят,да плащат сметки и данъци
23
0
 
1
 
! Отговори
до Рамбо преди 12 години
На теб ще ти отива този да ти е президент. Еднакво глупави сте!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Достатъчно е да прочета изказването, че проблема е станал етнически, за да съм наясно, че не става! Твърде глупав е за политик. Или нагъл и може би разчита, че слушателите/читателите/ му са глупави?
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чернев,след целия цирк на магистралата,как не те е срам да се кандидатираш?Или има келепир в тази работа?
20
0
 
6
 
! Отговори
СССРейчо преди 12 години
Сега във Фейсбук, следващото - на околовръстното......***, и то много голям !!!! Това е Павелчо Чернев !!!!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ!
18
0
 
3
 
! Отговори
непук преди 12 години
Винаги съм ес питал: има ли бог и ако има, защо нес е появи отгоре и да извади филма и да покаже истинското лице на всеки от политиците и кандидатите? Ние тълпата-електорат, с удоволствие ще наблюдаваме едновременната предизборна кампания на кандидатите, а отгоре и техните истински лица и действия, прожекция от бог. Но, за мое съжаление бог е химера и утопия, а кандидатите си знаят какви са. Филма: Избори 2011, продължава и ще очакваме новите сериали с интерес. Така и така харчат парите, за филм
17
0
 
1
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 8 се отнася 16
16
0
 
2
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До - то навремето имало филм "Човек от народа", да не ти е домъчняло нещо...
15
1
 
9
 
! Отговори
фейсбуккк ????? преди 12 години
майко мила...
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има грешка .решка .
13
4
 
14
 
! Отговори
WWW преди 12 години
TIUFLEK
12
4
 
22
 
! Отговори
оле преди 12 години
Това кюфте какъв иска да става?
11
7
 
9
 
! Отговори
Рамбо преди 12 години
Е,те това е правилния избор! Голям българин. Кво са ми са нацвъкали разни хърби 45 кила с дрехите. Има един президент на необятна страна, който е даже и по-лек!Мачкай, Павка!
10
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 12 години
Не, царицата на Киро е!
9
6
 
5
 
! Отговори
AK-47 преди 12 години
Tova zar Kiro li e?!?
8
16
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
Павката Чернев е пич! Дерзай Павка смело на пред - ти и твоята партия "За хората от народа"
7
10
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
ти откъде знаеш,че е криминален индивид, да не си му светил! Хайде стига сте плюли, бе хора! Всеки, който наистина иска да направи нещо за тази държава е криминален индивид, а тези досега които ни управляваха какви бяха, а?
6
7
 
6
 
! Отговори
Йоло Денев преди 12 години
Павел и Светльо на балотаж!
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болен АРТИСТ

Спонсорирани публикации